Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray!

Uren spendeer je in de make-up, ik sta zelfs vroeger op, zodat ik lekker mijn tijd achter de make-up tafel kan nemen, maar zodra ik de deur uitga, dan wil ik dit ook behouden. Vandaar dat ik een mini douche neem aan make-up setting spray en als je setting spray zegt? Wie hoor je dan? Inderdaad, Urban Decay! Hallo Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray, red jij levens?!

Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray

Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray

Het preppen van je huid is belangrijk, dat deed ik toentertijd met de Quick Fix, maar het finishen van je look om het nog meer longlasting te maken ook! Met een make-up setting spray seal je als het ware de deal, waardoor je langer van je make-up kunt genieten, ondanks dat je van hot naar her vliegt.

Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray

Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray

Serieus UD, neem mij aan voor het ontwerpen van jullie schitterende verpakkingen, want met mijn acrylic pour art liggen wij best wel op één lijn. Ze doen je nooit teleurstellen, want ook dit is weer een plaatje, mysterieus, sensueel, maar toch catchy. Een zwarte/antraciete flacon met een transparante dop, grijze en lavendelkleurige accenten.

Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray

Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray

Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray

Aan de geur moest ik even wennen, omdat ik geen liefhebber ben van komkommer in cosmetica producten. Gelukkig is het niet overheersend, juist verfrissend, maar ook dit vervliegt redelijk snel. Wist je trouwens dat Urban Decay dierproefvrij is? Daarnaast bevat de Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray geen parabenen en is olie vrij.

Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray

Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray

Er wordt aangeraden om het in een X-vorm of T-vorm over het gezicht heen te sprayen op een afstand van zo’n 20 tot 25 cm. Hierdoor heb je een perfecte verdeling van de mist over het gezicht heen en zal je merken hoe een dunne deken met vloeistof je poeder komt absorberen. Het is gewichtloos, heel luchtig en zodra het indroogt merk je dat het een tikkeltje strakker voelt, maar niet op een vervelende manier.

Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray

Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray

Sowieso ben ik dol op setting sprays, omdat je nét datgeen uit je look kunt halen, doordat het poederige effect oplost en dat is bij de Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray ook zo. Poeders verdwijnen als sneeuw voor de zon, highlighters shinen nog meer en de olie finish van foundations of je huid wordt gematteerd. Zelf heb ik een droge huid en alsnog werd ik matter + mijn huid werd er niet nog droger van!

Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray

Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray

Het is een make-up setting spray waar ik zuinig op ben, omdat het mijn make-up looks doet boosten! Vooral bij highlighters, omdat ik nog weleens teveel kan aanbrengen, waardoor je het op je jukbeenderen kunt zien liggen, maak gebruik van de spray en dit verdwijnt binnen no-time, maar wel dubbel zoveel shine!

Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray

De Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray doet zijn werking, behoudt mijn make-up inderdaad langer dan zonder spray of andere make-up setting sprays. Het doet mij heel erg denken aan de Graftobian Makeup Setting Spray, alleen zit daar net teveel alcohol in en dat heeft UD namelijk niet. URBAN DECAY is al actief op Instagram en ze hebben een eigen hashtag voor de Dutchies, namelijk #UrbanDecayNL!

De Urban Decay De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray is verkrijgbaar bij de ICI PARIS XL voor €27,50.

Heb jij een make-up setting spray van Urban Decay?


5 Comments

 • Elly

  19/09/2017

  Die paarse look is echt geweldig, een plaatje gewoon.
  En ik heb de Urban Decay nog niet gebruikt.

  Reply
 • Dana

  19/09/2017

  Ik was heel erg benieuwd naar deze. Normaal gebruik ik de All Nighter versie, misschien deze ook maar eens aanschaffen :)

  Reply
 • Irma

  19/09/2017

  Aah, looking good! Ik gebruik eerlijk gezegd bijna nooit setting spray, omdat ik nooit echt heb gemerkt dat het super goed werkt…
  Maar over die van UD hoor ik eigenlijk altijd goede verhalen

  Reply
  • CynthiaKoning

   24/09/2017

   GIRL. YA. CRAY. Urban Decay is life, maar ook setting sprays! Ze helpen bij het verdoezelen van de shitload aan poeder op mijn gezicht en longlasting. :)

   Reply

Geef een reactie