OOTD: Black and white.

Back in black, back in white, back in black & white and being total badass! Van opvallende outfits met bloedtinten kan ik ook binnen een dag overstappen en compleet matchen met tinten die officieel geen kleuren zijn, namelijk zwart en wit. Bikerjasje stoer over mijn schouder gehangen, simpel wit shirt gecombineerd met een glanzende broek + hoogglans handtas inclusief toffe accessoires en plateau sneakers.

black and white outfit

black and white outfit

“Black Jeans, white TEE, walked into the room you know you made my eyes burn, it was like Aaron Rodgers, for sure..” Ja, dat is van Lana Del Rey, maar mijn T-shirt is daarop geïnspireerd! Dit pareltje kocht ik toentertijd bij de Primark, een oversized wit T-shirt wat totaal niet charmant zit, maar die je gaaf kunt combineren met een blazer of in dit geval zo’n badass jack.

black and white outfit

black and white outfit

black and white outfit

Het is één van mijn to go outfits, omdat het makkelijk is, verzorgd, straalt mijn attitude en persoonlijkheid uit, maar ook omdat je dit kunt combineren met kleurrijke make-up looks, waaronder de artistieke looks of een simpele pop of color op de lippen. Trouwens, voorheen vond ik het niet tof om outfit foto’s te maken, omdat ik niet kan poseren jongen. Het was niet voor mij weggelegd, maar nu heb ik het al een aantal keer gedaan, waardoor het mij tof lijkt om het eens in de zoveel tijd te doen! Laat mij weten of je dit leuk vindt!

black and white outfit

black and white outfit

black and white outfit

Witte sneakers doen het bij mij altijd goed! Sowieso ben ik al verkocht als zij mijn maat hebben en ook bij Sacha gaan ze bij de tot en met maat 42! Daarnaast groei ik zo’n aantal centimeters, dankzij de plateauzolen, altijd een win-win, want met mijn 1.75m ben ik al vrij lang, maar het liefst was ik zo’n 1.80m of 1.85m. Ze hebben niet alleen sneakers, maar ook loafers, sandalen en voor de opkomende kerstdagen, pumps!

Biker jacket – Bershka / T-shirt – Primark / Broek – Vero Moda / Horloge – Lucardi / Tas – Paul’s Boutique / schoenen – Sacha / Bril – Hans Anders / oorbellen – SIX / ring – eBay / nagellak – KIKO.

Wat zijn jouw favoriete schoenen op dit moment?


4 Comments

 • Anita

  20/09/2017

  Echt een stoere outfit, je moet dit vaker doen.
  De schoenen zijn helemaal te gek.

  Reply
  • CynthiaKoning

   24/09/2017

   Thanks girl! Ik ga het vaker proberen vast te leggen, vind het nog wel moeilijk, maar kinda loving it also! Ja hé? Lekker wit, lekker hoog!

   Reply
 • Irma

  26/09/2017

  Wauw, love een outfit zoals dit! Casual and cool.

  Reply

Geef een reactie