Last week, I was thankful for.. #172

Specialiteiten, iedereen heeft ze en ik mocht de mijne deze week ontdekken, namelijk ongegeneerd door mijn wekker heen slapen! Niet één, ook geen twee, maar drie keer. Het was geen enkel probleem, aangezien ik mij stukken beter voelde dan vorige week en mijn Victory Monday nog productiever kon beginnen! Heerlijke momenten, uitkijken naar Sunday Night Football en druk bezig met mijn kunst + de Halloween periode die gaat aanbreken. Good day Thankful 172!

thankful 172Een tas vol met kastanjes!

First win of the season! Mr. Probz – updaten van mijn social media profielen – Victory Monday! Grieves – druiven – de laatste T-shirts die de deur uitgingen – Pinterest – pepernoten – ID TV – lakken van mijn schilderijen – chocoladeletter – fotograferen van een nieuwe outfit post – Halloween voorbereidingen treffen – afsluiten van de BEAUTY KONING merchandise – G-Eazy – achter de schermen werken – beantwoorden van comments op YouTube! – bezig zijn met mijn kunst – herfstachtige dagen – Kinder Bueno – in de SFX – geurkaarsen – MomaPopje – Homeland – drankjes doen op een dinsdag – ideeën uitwerken voor mijn expo – watermeloen – research doen – Utopia – tanden bleken – onweer – Mom’s homemade walnootkoekjes – Expeditie Robinson – mijn Jip en Janneke make-up transformatie Perez Hilton die twee van mijn kunstfoto’s had geliked! – vooruitwerken – cheese curlz – Heel Holland Bakt – kastanjes zoeken – Lana Del Reyschoonmaken van mijn kamer – fotograferen van mijn schilderijen die klaar zijn – productieve zondag – uitkijken naar Sunday Night Football – Mom’s homemade loempia’s – Modern Family.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Lidia

  21/09/2017

  Inderdaad de kastanjes liggen alweer van de bomen en morgen begint de herfst.
  Zelf heb ik nog geen idee dat het alweer zover is.
  Ik ben dan ook dankbaar voor de lange ‘nazomer`!!

  Reply
 • Irma

  21/09/2017

  Aaah de eerste kastanjes! Wat nice!
  Je herinnert me eraan dat ik ook weer eens m’n tanden wil bleken!

  Reply

Geef een reactie