VIDEO: Snijwond door schaats in gezicht.

De herfst is officieel begonnen, maar vele zitten alweer klaar voor de Elfstedentocht, want wie weet zal het dit jaar of begin 2018 toch plaatsvinden. Ik houd van de enthousiasme, de gedrevenheid, maar minder van de bloederige schaatsen die per ongeluk over je vingers heen gaan, slagaders doorsnijden of een klein ongelukje, namelijk in het gezicht..

snijwond schaats

Zodra het vriest is het mogelijk om in heel Nederland een schaats spot te veroveren, maar vooral in de polder, aangezien wij omringd zijn met water, waardoor ik niet naar een schaatsbaan ga, maar gewoon de mijne in de achtertuin aantrek en zo het beekje op hop. Ja, dat is een luxe, maar hierdoor had je veel van die gappies die altijd aan het stunten waren. Dat er nooit een vinger ten onder is gegaan bij iemand of andere schaatsongelukken is mij nog steeds een raadsel.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de tutorial heb gebruikt:
– Mehron Spirit Gum
– Ben Nye Nose & Scar Wax
– Ben Nye Master Bruise Wheel
– 3rd Degree
– Skin Illustrator On Set FX Palette + alcohol
– Spatel
– Goedkope kwasten van eBay
– Zelfgemaakt nepbloed – recept volgt nog als deze juist is
– Moudlife Venial Blood

snijwond schaats

snijwond schaats

Voorheen had ik eenvoudige wonden met een simpele snijwond, maar dit keer focuste ik mij op de binnenkant, waaronder het bindweefsel en het vetweefsel wat zichtbaar is. Hierdoor krijg je zo’n lekker griezelige, maar gruwelijke touch. Je kunt de snijwond ook aanpassen in de vorm van een mes, aangezien Halloween bijna voor de deur staat!

Heb jij weleens een schaatsongeluk gehad? En waar schaats jij?


5 Comments

 • Lidia

  24/09/2017

  Ik kan niet schaatsen en als ik dit zie wil ik het ook niet.

  Reply
 • Karen

  24/09/2017

  CYNTHIA… het is gewoon te ..
  of ik kan het niet meer verdragen of je skills.. OMG girl.
  Ik heb het helemaal gezien, maar ik had die muis toch wel klaar als het te erg zou worden. XD

  Reply
 • Pingback: Halloween overzicht 2017! – BEAUTY KONING

Geef een reactie