Last week, I was devastated, but still thankful for.. #173

Maandag was al doomed, aangezien de Packers verloren, maar ergens kon ik dat nog ‘positief.’ Hierdoor raken we weer gemotiveerd om te winnen, kunnen we dingen verbeteren om nog beter te worden en misschien dit jaar wel de Super Bowl te veroveren. Helaas veranderde deze week niet in een positieve zin, aangezien MomaPop donderdag kwam te overlijden. Last week, I was devastated, but still thankful for..

thankful 173

Sinds november 2015 had ik verwacht dat ze kort 2015, misschien met geluk 2016 zou halen, aangezien BabyPop toentertijd overleed en MomaPop haar moeder was. BabyPop kreeg een beroerte en moest worden ingeslapen. Ze rouwde enkele dagen, maar al snel begon ze op te leven en al snel was ze gewend om alleen te zijn. Het was een oud besje, haalde rottigheid uit op haar oude dag, maar de laatste dagen voor haar dood was ze de laatste maanden werd ze slechter. Afgelopen week zag je ook dat MomaPop écht héél oud was en lichamelijk op. Woensdag had ze nog een opleving, maar donderdag was ze stervende en overleed uiteindelijk aan ouderdom. She old, but she gold! May she rest in peace with BabyPop!

Kings of Leon – Sunday Night Football tot diep in de nacht – chocolade pepernoten – posten van een nieuwe outfit of the day – Engelse drop – bijwerken van mijn e-mail – YouTube comments beantwoorden – Penoza – Kinder Bueno – bijhouden van social media – G-Eazy nieuw schilderij in de verkoop – Catfish – in de SFX – 14,400,000 views op mijn trypophobia hand – Mom’s homemade uiensoep met zelfgemaakt kaasbrood – Oasis – mijn eerste member bij Patreon!! – bekijken van oude foto’s – Mouldlife Venial Blood – Utopia – schilderen – Machine Gun Kelly blanket & sweater weather – afscheid nemen van MomaPop – het maken van een regenboog schilderij – pepernoten – spotten van een vallende ster – men die helpt met het rapporteren van het schenden van mijn auteursrecht – Mom’s homemade pepernoten cheesecake met karamelsaus – drankje doen – Pinterest – krullen van mijn haar – cheese curlz – KellyVision – Mom’s homemade pizza – de koudere dagen – Sunday Night Football. 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


5 Comments

Geef een reactie