Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo Acai Berry en Palm Tree.

Wie wilt er nou niet binnen no-time een smokey eye creëren? Volgens Artdeco moet dat met hun nieuwe Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo lukken, aangezien de Paradise Island zomercollectie 2017 geïnspireerd is op de tinten van paradijselijke eilanden, namelijk de prachtige palmbomen, de zalige kokosnoten en zoetsappige kersen!

 Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo

Oké, er moet wat van mijn hart, want zodra een oogschaduw komt in een stick of een roll-on, dan krullen mijn nagels al om. Zodra het op een oogschaduw aankomt ben ik vrij kortzichtig, want het moet geperst in de pan komen of los in een potje. Voorheen waren de sticks of roll-on een kriem, het creasen begon al tijdens het aanbrengen of had totaal geen pigment. Trauma’s.

Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo

Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo

Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo

Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo

Artdeco, wat hebben jullie toch schitterende verpakkingen, letterlijk en figuurlijk! In elk artikel moet ik hen daarover credit geven, vooral door de klassieke, maar moderne touch. Hoogglans zwart, zilveren accenten en aan de uiteindes bevinden zich de kleuren inclusief de cijfers. Helaas staan de namen niet op het product vermeld, maar zodra je het uiteinde verwijdert komt er een puntenslijper te voorschijn! Kortom, het is weer goed gemaakt, haha!

Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo

Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo

Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo

Het gaat om twee kleuren, namelijk de Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo Acai Berry 43 en Palm Tree 68. Laten we beginnen met de lichte tint van het duo genaamd Acai Berry, beetje oude kersenkleur met een warme rosegold finish. Terwijl Palm Tree het tegenovergestelde daarvan is met zijn donker blauwgroene tint inclusief een heldere groene shimmer.

Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo

Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo

Laten we het even hebben over de pigmentatie, want ik stond met een mond vol tanden. Sowieso al tijden het swatchen zag ik hoe intens ze waren, maar dit effect heb je exact op het oog! Dit heb ik tot nu toe nog niet meegemaakt met stick eyeshadows, mind-blowing. Artdeco test niet in Europa op dieren, maar helaas nog steeds in China, wat het merk niet dierproefvrij maakt.

Artdeco High Performance Eyeshadow StyloPalm Tree heb ik tot in de crease geblend + onder het oog, inclusief een oogschaduw, behalve op het oog. Dat is puur het product!

Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo

Bij het aanbrengen glijd je als boter over de huid, enorm romig en zijn hierdoor uitstekend te blenden, waardoor een prachtig smokey effect ontstaat. Ze blijven ook redelijk lang vochtig, waardoor je de kans krijgt om ze royaal uit te vegen voor een natuurlijk resultaat. Hierdoor drogen ze gelijkmatig in, geen rare korsten die gedurende dag afbreken, maar het blijft op zijn plek zitten.

Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo

Waterproof? Ja en nee, want tijdens een douchebeurt bleef er niks van over. Misschien kwam het omdat ik met mijn handen eroverheen ging, terwijl een gemiddeld waterproof product dit kan weerstaan. Het zou ook nog kunnen door de basis die ik droeg, namelijk primer en foundation. Wel is het longlasting en kan het voor de vettige oogleden misschien ietsjes creasen. Poeder het af, probleem opgelost.

Het is een multifunctioneel product omdat het gewoon als simpele oogschaduw kan dienen, maar ook als primer, dus voor onder je oogschaduws, waardoor ze intenser worden en als eyeliners, aangezien je de punten zo scherp kunt slijpen, dat je een killer liner kunt neerzetten. Het is ook mogelijk om hier plakband bij te gebruiken, zodat je gegarandeerd goed zit!

De Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo Acai Berry 43 en Palm Tree 68 is verkrijgbaar bij Topshelf voor €11,95 per stuk.

Ben jij bekend met de  Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo?


3 Comments

 • Britt

  27/09/2017

  Die groene tint is echt prachtig!

  Reply
 • Irma

  01/10/2017

  Waaauw, ik ben echt verliefd op die groene kleur!

  Reply

Geef een reactie