Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray.

Een product voor het eerst uitproberen is altijd een uitdaging, maar ik besloot mij eraan te wagen en nam jullie mee in de eerste poging, namelijk de Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray. Van preppen en sealen met make-up naar het verwijderen ervan binnen enkele minuten, powerful, but gentle, maar hoe is het nu? Werkt het nog steeds? Of?

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray

Bij Urban Decay zit je altijd goed als het op de verpakkingen en het uiterlijk van het product aankomt. Vrolijk, speels, maar ook kunstzinnig en vraagt om meer. De spray flacon heeft exact hetzelfde etiket, opnieuw een witte basis met daarop een rookgordijn aan zwart en grijs, inclusief witte letters en hun kenmerkende paarse accenten.

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray

De zwartmatte dop is er voor de sier, alhoewel ook deze zijn werking doet, maar net zoals bij hun andere sprays heb je een dubbele verzegeling, waardoor je gegarandeerd bent op veiligheid tijdens het reizen! Wist je trouwens dat Urban Decay dierproefvrij is?!

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray

De Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray is vrijwel geurloos en transparant, bevat vitamine E, maar ook siliconen, is olievrij, waardoor de dames en heren met een vette huid ook met gemak het product kunnen gebruiken. De spray verspreidt trouwens egaal en flinterdun, waardoor je er langer meedoet.

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray

Daarnaast heb je vrij weinig nodig, voor mijn gezicht maak ik gebruik van vijf sprays. Ik verspreid namelijk de eerste spray over het gezicht en lippen, maak mijn handen schoon en pak nog twee sprays op beide handen voor mijn ogen. Als ik dan nog make-up resten heb, wat haast niet voorkomt, dan maak ik gebruik van nummer vijf.

De ingrediëntenlijst:
Cyclopentasiloxane = Siliconen, wordt voornamelijk gebruikt in conditioner + huidverzorging producten
Caprylyl methicone = Siliconen, zorgt ervoor dat het minder vettig aanvoelt + heeft de functie dat de huid tijdelijk er beter uitziet i.v.m. het opvullen van de lijntjes etc.
Tocopheryl acetate = vitamine E-acetaat

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray

Hoe ga je te werk?
Het is eenvoudig! Er wordt  aangeraden om het op je handen aan te brengen, werk het dan in op je make-up, masseer het royaal over het gezicht heen en verwijder het product met watjes of kompressen. Was je gezicht met water en je bent klaar!

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray

Het doet zeker zijn werk, haalt mijn make-up zonder geweld ervan af, inclusief de waterproof varianten, denk hierbij aan de vloeibare lipsticks die altijd een kriem zijn om te verwijderen. In het begin kan het wat vettig aanvoelen, maar als je opnieuw je gezicht onderdompelt in water, afdroogt, is het verdwenen. Totaal geen vettige laag, schraalheid of andere ongemakken die komen bij een droge huid en reinigingsproducten!

De Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray is verkrijgbaar bij de ICI PARIS XL voor €25,05.

Wat is jouw favo product van Urban Decay?


5 Comments

 • Jessica J.

  28/09/2017

  Ik hou van Urban Decay. Die verpakkingen alleen al!
  Goh, mijn favoriete UD-product… Ik stem op de Eyeshadow Primer Potion en het Naked2 palette!

  Reply
  • CynthiaKoning

   29/09/2017

   JA, DIE VERPAKKINGEN! I’m living for it! Ik heb daar veel over gehoord, over hun primer. Maybe dat ik die een keer ga proberen, aangezien Too Faced niet meer de Shadow Insurance verkoopt.

   Reply
 • Naomi

  28/09/2017

  Goede review en mooie foto’s, mag ook wel een keer gezegd worden.

  Reply
 • Irma

  01/10/2017

  Goed geschreven! Het is wel weer duidelijk wat er weer op mijn verlanglijstje komt!

  Reply

Geef een reactie