Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion.

Wie houdt er niet van een WOW-effect? Sowieso ga ik altijd all in, zowel met mijn make-up als met mijn eten, maar ook met mijn beruchte slaapritme. Je leeft, of je leeft niet. Artdeco denkt daar ook zo over, misschien een tikkeltje anders, maar wel met hun make-up producten, aangezien zij jou omver willen blazen met de nieuwe Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion!

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Bij Artdeco gaan ze alle kanten op als het aankomt op hun verpakkingen, want ze kunnen heel vrolijk en kleurrijk zijn, maar ook een stuk rustiger, klassieker of juist retro, strak en volledig gehuld in een spiegel zoals de Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion is. Aan de onderkant staat de naam erop gedrukt in het zwart, zowel de binnen- als buitenkant is gehuld in het zilver.

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Van heel eenvoudig aan de buitenkant naar compleet het tegenovergestelde aan de binnenkant met maar liefst drie kleuren op rij. Van binnen naar buiten toe spot je een fel oranjerood, koraal in het midden en een vrij roze aan de binnenkant, waardoor ook de lipstick in zijn geheel vrij rozig is en ook een roze ondertoon heeft.

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Red Fusion is een intense, maar romige lipstick met een royale shine, waardoor de longlastig niet op en top is. Het overleeft een drankje deels, moet wel wat worden bijgewerkt aan de binnenkant, maar een maaltijd is funest. Wel bevat de lipstick arganolie wat de vochtbalans reguleert, de lippen beschermt en voedt, maar ook lychee extract wat weer hydrateert!

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Artdeco Ombre Lipstick Red FusionHier heb ik de lipstick aangebracht zoals de Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion komt, dus de donkerste kant aan de binnenkant boven en contra aan de onderkant.

Is het echt ombre? Ja, eerlijk gezegd had ik verwacht dat de kleuren uiteen zouden vallen tijdens het aanbrengen, maar je kunt daadwerkelijk vanuit de huls meteen een ombre effect creëren! Het is ook mogelijk om de lipstick te mengen door bepaalde tinten donkerder te maken of juist alleen één kleur aan te brengen, doe dit wel met een kwastje, maar ook om alle drie samen te mengen tot één tint.

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Artdeco Ombre Lipstick Red FusionHier heb ik alle kleuren van de lipstick gemengd tot één.

Dankzij het ombre effect lijken je lippen een stuk groter, daarnaast is het geen overspray, YAY! Hierdoor blijf je net zolang van de drie kleuren genieten totdat je de lipstick op hebt gemaakt, wat je waarschijnlijk snel zal doen, want de geur.. guys, die is zalig! Beetje zoetig, vanille achtig. Artdeco test niet in Europa op dieren, maar helaas nog steeds in China, wat het merk niet dierproefvrij maakt.

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion

Ja, het is een eyecatcher als je van extravagante make-up producten houdt! Zelf heb ik een aantal exclusieve pareltjes in mijn collectie waar deze perfect tussen past. Wist je dat er ook nog drie andere tinten zijn? Waaronder Tutti Frutti met roze, mandarijn en meloen tinten. Donker rood, fusie en mandarijn voor Trouble in Paradise en rosé, violet en dieppaars maken Violet Vibes.

De Artdeco Ombre Lipstick Red Fusion is verkrijgbaar bij Topshelf voor €14,95 per stuk.

Heb jij dit soort unieke lipsticks in jouw collectie?


3 Comments

 • Anita

  29/09/2017

  Een hele mooie kleur en inderdaad met het ombre effect lijken je lippen groter.
  En ik hou er van als een lipstick lekker ruikt.

  Reply
 • Britt

  30/09/2017

  Ik vind hem heel erg mooi!

  Reply
 • Irma

  01/10/2017

  Pretty! Ik vind dat glansje wel mooi (:

  Reply

Geef een reactie