Ben Nye Thick Blood!

Ja de bloedbank, daar ben ik best wel jaloers op, helemaal in de oktobermaand, aangezien ik dan pas écht met het rode vloeistof smijt. Na mijn vele ziekenhuisbezoeken, bloedprik praktijken, heb ik geen buisjes kunnen meejatten, vandaar dat ik mijn bloed op het internet moest aanschaffen. Een dikke en compacte variant, namelijk Ben Nye Thick Blood!

Ben Nye Thick Blood

Je hebt allerlei soorten bloed als het op SFX aan komt, zowel het bloed wat je hebt zodra je de huid open haalt als wat ouder bloed, opgedroogd bloed, bloed met klonten, maar ook dikker bloed zoals dit. Vanwege de hoge prijzen in de horror business heb je vaak de mogelijkheid om kleinere potjes aan te schaffen, dat deed ik namelijk al eerder met Ben Nye Thick Blood, maar dit keer ging ik voor de grotere pot, namelijk 1 oz(=28g.)

Ben Nye Thick Blood

Ben Nye Thick Blood

Het komt in een transparant potje, waardoor je het lugubere goedje al ziet zitten, inclusief een witte deksel en de ingrediënten + bijbehorende informatie op de zijkant. Wist je trouwens dat Ben Nye dierproefvrij is?! Ja, zij zijn een dierproefvrij special effects make-up merk!

Ben Nye Thick Blood

Ben Nye Thick Blood

Het Ben Nye Thick Blood is dik van structuur, zoals de naam het al zegt, heel compact en het doet mij denken aan van dat grove wax voor in je haar. Het is rood van kleur met een rozige ondertoon, droogt wat in, maar is en blijft plakkerig. Het kan de huid wat stainen, maar na een douchebeurt is dit verdwenen.

Ben Nye Thick Blood

Het is een item die je in je special effect make-up kit moet hebben, want hiermee kun je niet alleen de wonden mee opvullen, waardoor het net lijkt alsof er bindweefsel in je snijwond zit of kapotte aderen, maar ook schaafwonden zet je er binnen enkele seconden mee op de huid. Dip je ruwe spons in de Ben Nye Thick Blood en ga ermee over de huid, that’s it!

Ben Nye Thick Blood

Kortom, een multifunctioneel product, aangezien je het ook in de hoek van je mond kunt aanbrengen, waardoor het net lijkt alsof je er een klap op hebt gekregen. Dit geldt ook voor op je neus, wenkbrauwen en meng de grove stukken door vloeibaar bloed voor de ranzige klonten!

Het Ben Nye Thick Blood 1oz is verkrijgbaar bij o.a. CameraReadyCosmetics voor $7,50(=6,36.) Pas op, het wordt verzonden uit Amerika, de verzendkosten kunnen hoger zijn + douanekosten.

Heb jij nepbloed in huis? En welk soort is jouw favoriet?


One Comments

  • Anita

    02/10/2017

    Het is gewoon echt en vies om te zien.
    Wel goed dat je zelf bij nepbloed de dierproefvrije producten gebruikt!

    Reply

Geef een reactie