Last week, I was thankful for.. #174

Victory Monday vieren om vervolgens uit te kijken naar Thursday Night Football, niet te weten dat de zondag ook een uitgebreide NFL dag werd, aangezien de NFL in de UK speelde! Niet mijn team though, maar wel zalig om een lazy sunday daaraan te spenderen. Niet alleen ging mijn maandag lekker van start, maar voelde ik mij deze week beter en moest met regelmatig de brandweer bellen, omdat je girl on fire was! Productieve dagen, vooruitwerken en de eerste voorbereidingen voor kerst treffen, ondanks dat de oktobermaand aanbrak! Good day thankful 174!

thankful 174

Victory Monday behind the scenes werken – daily ASMR livestreams van MinxLaura123 – in de eerste kerst make-up – bezig met de road naar recovery – maken van mijn SFX mold – Kinder Bueno – Machine Gun Kelly – druk met de voorbereidingen van Halloween – werken aan mijn exclusieve expo – lekkere appels – vooruitwerken met video’s – homemade tonijnsalade met zelfgemaakte zongedroogde tomaten – uitkijken naar Thursday Night Football – bezig met de eerste dingen voor het exposeren – G-Eazy – lakken van mijn nagels – warme zonnestralen – productieve dagen – bijwerken van mijn blog – maken van een bald cap – in de artistieke make-up – chocoladepepernoten – Mom’s homemade worteltjestaart – Russ – de groeiende maan – London Grammer – documentaires – vooruitwerken met artikelen – Expeditie Robinson – maken van drie nieuwe kerst looks (=ja, hek is van de dam!) – augurken – een succesvol eindresultaat van mijn eerste grote SFX mold! – Thursday Night late ass FootballVictory Friday YAY! – drankjes doen met Naabie – Oasis – geurkaarsen – vooruitwerken voor de kerst – zondagmiddag NFL UK kijken – Mom’s homemade popcorn – The Sundays – films kijken.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Irma

  02/10/2017

  Aaah lekker vooruit aan het werken chick!
  Doe je goed!
  Heerlijk om nu al aan de decembermaand te denken :’)

  Reply
 • Jesse

  02/10/2017

  De appels zijn inderdaad heerlijk dit jaar.
  En WORTELTJESTAART stuur even een stukje op. ;-)))

  Reply
 • Dana

  03/10/2017

  Ahhh van kinder bueno, zonnestralen en heerlijk vooruit werken wordt ik ook blij van!

  Reply

Geef een reactie