Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup!

Basistinten gaan het snelst op, maar het vinden van de juiste witte schmink is een uitdaging, alhoewel ik al zeer te spreken was over de versie van Snazaroo. Helaas had ik zowel in mijn wit als zwart een enorme pan en besloot voor iets nieuws te gaan, namelijk Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup!

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

Het is een welbekend special effects make-up merk, maar zelf was ik voornamelijk met hun spirit gum en bloedsoorten bekend. Hier en daar zag ik pigmenten en ook facepaint voorbij komen, waardoor ik de basiskleuren aanschaften en een feloranje, aangezien de Paradise Makeup AQ voornamelijk uit dit soort bruisende tinten bestaat. Mehron test hun producten niet op dieren!

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

De verpakking is stevig, simpel, namelijk gehuld in het zwart, bevat een transparante schroefdop, zodat je de kleur kunt zien en een royale inhoud van 40g. Er wordt trouwens op de verpakking aangegeven dat je rood, oranje en geel niet rondom je ogen mag gebruiken, zelf denk ik in verband met het stainen ervan, maar blauw en groen mag niet op de lippen.

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

Het viel mij op dat de structuur van de schmink heel romig is, haast fluweel, waardoor ik een blik op de verpakking wierp. Er bevinden zich oliën in het product, waaronder avocado olie, cacaoboter, maar ook siliconen. Het droogt mooi mat op, maar niet je huid uit, dekt met één laag voldoende en wast het er met water al grotendeels af. Voeg er wat zeep toe en je bent binnen enkele minuten klaar. Zelf heb ik niet gemerkt dat de oranje in mijn huid trok.

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

Er zit wel een geur aan de Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup wat kan overheersen, aangezien het om kokos gaat. Ik vond het goddelijk omdat het iets anders, maar kan mij voorstellen dat je het minder vindt. Dankzij de creamy textuur is het mogelijk om er met gemak oogschaduws overheen te blenden bijvoorbeeld als je meer definitie moet toebrengen zonder de onderlaag te beschadigen.

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

Ben je opzoek naar een witte schmink die niet gaat afbrokkelen, scheuren of breken? Dan zit je bij Mehron aan het goede adres! Tot nu toe heeft het pareltje altijd op zijn plek gezeten en wordt ook niet vaal na verloop van tijd. Alle drie zijn ze trouwens extreem goed gepigmenteerd!

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body MakeupDeze foto is wel bewerkt.

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

De zwart is net zo donker als mijn ziel en mijn zondes, waardoor het hooguit één laagje nodig heeft, maar ook is het mogelijk om de kleuren met elkaar te mengen. Ze blenden alle drie ook top, waardoor het jou de optie geeft om ze te smudgen tot een mooi rookgordijn ontstaat.

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body MakeupClose up + oogschaduw eroverheen.

Oranje had ik nog niet in bezit, vandaar dat ik die aan mijn winkelmandje besloot toe te voegen, maar tot nu toe heeft de kleur mij niet teleurgesteld. Zo’n intensiteit ben ik nog niet tegengekomen als het op een felle kleur schmink gaat, aangezien je ook hier weinig moeite moet doen voor de volledige dekking. Echt mind-blowing!

Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup

Het is dat Mehron niet makkelijk verkrijgbaar is in Nederland, anders had ik mijn hele collectie aangevuld met de overige kleuren van de Paradise Makeup AQ, want de tinten zijn fantastisch! Vandaar dat ik ze uit het buitenland haalde, namelijk bij BeautyJoint waar de prijzen verschillen + je moet op de invoerkosten passen!

De Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Makeup in White en Black zijn verkrijgbaar voor $13,13(=€11,18), maar Orange is $8,99(=€7,66) bij Beautyjoint zelf.

Heb jij schmink van Mehron? Of andere producten?


One Comments

  • Jeroen.

    09/10/2017

    Jammer, dat het niet makkelijk in Nederland te koop is want ik ben helemaal lyrisch van de intens mooie kleuren.
    Vooral met Halloween voor de deur.

    Reply

Geef een reactie