Last week, I was thankful for.. #175

Deadlines met Halloween staan altijd op scherp, helemaal als het aan komt op video’s, want dan is de shit pas écht real! Deze week stonden er veel make-up looks op de planning, waaronder één van de grootste van mijn Halloween reeks, namelijk Voldemort. Helaas ging er wat tijdens het importeren mis, waardoor ik de haren uit mijn kop kon trekken, maar uiteindelijk slaagde ik er toch in om het probleem zelf op te lossen en de video op tijd te publiceren! Productieve dagen, avondjes met Naab en de zondagmiddag met mijn familie, good day thankful 175!

thankful 175

Schilderen – Kinder Bueno – The Rolling Stones – schoonmaken van mijn kamer – Bob’s Burger – afwerken van mijn do to lists – Andy & Melisa – volgen van webinars – Mom’s homemade loempia’s – livestreams op Instagram – in de SFX – KellyVision – Pinterest – Rituals Express Your Soal scrub – likes van Perez Hilton op mijn art Instagram! – films kijken – connecten met andere kunstenaars – livestream op YouTube – Mumford & Sons – Utopia bingewatchen – vooruitwerken – volle maan – mijn pyjama van de Packers voor de winter – G-Eazy – het oplossen van mijn iMovie probleem – Penoza – Naab helpen op school – fan art! – Mom’s homemade jamkoek – mijn Voldemort look – Channon Rose die mij volgt op Instagram! – drankjes doen met Naab – Modern Family – mijn nieuwe verfplek! – bezig met mijn kerst voorbereidingen – Andre Hazes reality serie – tijd spenderen met la mia famiglia – homemade dipsaus met chips – waarderen wat ik doe – Sunday Night Football – achter de schermen werken – chille zondag.

Waar was jij vorige week dankbaar voor?


2 Comments

 • Jeroen.

  13/10/2017

  Wat een mooi lijstje weer en Andre Hazes, hilarisch gewoon als je aan hem denkt zit het liedje al weer in je hoofd…..ik haal alles uit het leven…
  Ja, ja zie je wel.

  Reply
 • Irma

  16/10/2017

  Oooh volgt Channon Rose jou?
  Ik vind haar echt tof! Vond haar ooit via Trisha en kijk haar nu af en toe nog omdat ze zo’n leuk karakter heeft! Good job girl!

  Reply

Geef een reactie