Mad Hatter Meets Cynthia.

Je ontvlucht het leven, valt in een konijnenhol en komt uit bij een compleet andere wereld. Hoe zou jij dat vinden? Ineens een aantal centimeters kleiner, een nieuwe naam en daar komt hij de hoek om. Gehuld in unieke kledingstukken met excentrieke kleuren, aparte vrienden en gespeeld door een zalige man die vanaf zijn jeugd er al heerlijk uitziet, namelijk Johnny Depp! Mad Hatter Meets Cynthia!

Mad Hatter make-up

Mad Hatter make-up

Mad Hatter make-up

Geen wenkbrauwen die moeten worden weggewerkt, maar groene kleurlenzen van Coloured Contacts die mijn blauwe kijkers deden bedekken. Mijn huid preppen met de Max Factor Smooth Miracle Primer, de NYX Proof It Waterproof Eyeshadow Primer op de oogleden en aftrappen met Anna Nicole van Jeffree Star gecombineerd met Orange County van NYX. Ja, vloeibare lipsticks werken uitstekend voor nieuwe wenkbrauwen!

Mad Hatter make-up

Mad Hatter make-up

Mad Hatter make-up

Het was mijn tweede poging, aangezien het iets té gezellig was in de livestream, waardoor ik niet volledig mijn aandacht erbij had + enkele foutjes maakte, waaronder foundation gebruiken voor het corrigeren van mijn brows. EH. STOP. Nee. Vandaar dat ik het dit keer besloot op te ruimen met het NYX Jumbo Pencil Milk, deze bracht ik ook meteen op het ooglid en onder het oog aan om de kleuren te intensiveren.

Mad Hatter make-up

Mad Hatter make-up

Mad Hatter make-up

Matwit uit de Morphe Brushes 35B Palette op het wenkbrauwbot tot ver in de arcadeboog, waardoor het blenden van de lavendelkleur uit de NYX Ultimate Shadow Palette Brights mij makkelijker afgaat. Wat paars uit de 120 Palette op het ooglid en terug naar een rozige tint uit de NYX Palette om het tot één geheel te laten komen. Een felroze onder het oog, maar voor de echte neon pop, maakte ik gebruik van de intensroze kleur uit de Morphe Palette. Een vleugje van de Sleek Solstice Highlighting Palette eroverheen aan de onderkant en door naar de linkerkant van het gezicht!

Mad Hatter make-up

Mad Hatter make-up

We doen eigenlijk hetzelfde aan de rechterkant, de romige basis, de witte oogschaduw, maar andere tinten, namelijk de babyblauw uit de Sleek Caribbean Collection Curacao Palette die plaatsvond in de crease. Een elektrische blauw uit de Morphe Palette op het ooglid en een roestrode kleur die daaronder plaatsnam + een hint van oranje. Highlighter? Hell yeah! De KIKO Wet & Dry High Pigment Eyeshadow 74 in de ooghoek em op het wenkbrauwbot.

Mad Hatter make-up

Mad Hatter make-up

Mad Hatter make-up

Oké, voor de laatste keer haalde ik het NYX Jumbo Pencil in Milk erbij voor op de waterlijn en transformeerde mijn wimpers in een witte versie met de Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Paint White. Deze haalde ik ook over het gezicht heen met een foundation kwast, maar blende vervolgens het als de neten met een foundation spons de huid in voor het airbrush effect! Afpoederen met talkpoeder van de Kruidvat en een roze + paarse contour erop langs mijn neus en jukbeenderen met de Sleek iDivine Ultra Matte Palette.

Mad Hatter make-up

Mad Hatter make-up

Outfits, ik moet altijd improviseren, vandaar dat ik mijn zwarte Tshirt aanhield, met de zwart van Mehron mijn strik schetste en zijn blouse. De gilet vulde ik in met Bright Yellow van Snazaroo, mengde wit van Mehron met Bright Red van Snazaroo voor een suikerspin tint en gaf het kledingstuk kleur om met deze tinten de snoepjes op de strik te schilderen. Hier en daar wat rondjes in het oranje van Mehron en de rest inkleuren met zwart!

Mad Hatter make-up

Mad Hatter make-up

Mad Hatter make-up

Een vrolijk tintje op de lippen, namelijk de Velour Liquid Lipstick Prom Night van Jeffree Star en een nieuwe haarkleur wat uit een busje komt, een oranje haarspray. Een hoed op, roze lintje eromheen binden en de boel wat touperen.

Mad Hatter make-up

Mad Hatter make-up

Weet je hoe trots ik ben op mijn tweede Halloween look? Apentrots! De eerste keer ging het mis, maar ik besloot het eraf te wassen en meteen een nieuwe poging te wagen, waardoor ik wist wat ik niet moest doen en wat juist wel! Het is speels, vrolijk, maar ook een eenvoudige Halloween look om na te maken! Check de Halloween tag voor meer make-up looks voor de griezelige dagen!

Heb jij Alice in Wonderland gezien?


2 Comments

 • Anita

  14/10/2017

  Je kan zeker trots zijn op deze look hij is erg goed gelukt vooral natuurlijk de make up maar ook het haar, en in het filmpje zie ik dat het ook nog je eigen haar is.
  Volgens mij was dit heel leuk om na te maken.

  Reply
 • Thomasxx

  14/10/2017

  YES, CYNTHIA YOU NAILED IT!!!
  XXXXxxxxXXXX

  Reply

Geef een reactie