VIDEO: Voldemort make-up tutorial!

De afgelopen dagen heb ik mij toch een hoofdpijn, niet te weten dat die gluiperd weer op mijn deur zou kloppen, namelijk Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden. Een kale kop, wel of geen neus, het is en blijft een raadsel, maar Harry Potter en ik hebben last van een bonkende koppijn als hij passeert, namelijk Voldemort! Speciaal voor Halloween kroop ik in zijn huid voor een Voldemort make-up tutorial!

Voldemort make-up

Een zelfgemaakte kale kop die ook jij thuis kunt namaken om een dagje kaal door het leven te gaan, voor bepaalde make-up looks of gewoon de special effects looks! Laten we de prothese niet vergeten, waardoor mijn neus compleet wordt geblokt, hier ben ik namelijk enkele maanden geleden mee begonnen, zodat ik op mijn gemak kon gaan sculpten om het daarna te gipsen en vervolgens te molden.

Klik hier als je de Voldemort make-up tutorial niet kunt bekijken.

De producten die ik heb gebruikt:
– Zelfgemaakte bald cap
– Zelfgemaakte prothese
– Mehron Makeup Paradise AQ White
– Mehron Makeup Paradise AQ Black
– Grimas Waterbase Facepaint Blue
– Morphe Brushes 35B Palette
– 88 Matte Palette

Voldemort make-up

Het belangrijkst bij protheses is het blokkeren van je wenkbrauwen, aangezien je deze eraf kunt trekken tijdens het verwijderen van de prothese zelf. Pas hiermee op, sowieso als je rondom haar en ogen gaat werken, want dit is kostbaar. Weet je hoe blij ik hiermee ben? Ja, ook de Mad Hatter van gisteren viel bij mij in de smaak, maar dit exemplaar vergt wat meer ervaring wat ik door de jaren heb geleerd en kon toepassen! Daarnaast mocht ik ook trots Voldemort van mijn make-up to do list schrappen, YAS!

Welke Halloween look zie jij graag nog passeren?


2 Comments

Geef een reactie