Mijn Halloween tag 2017!

Halloween is toch een beetje mijn seizoen vanwege de liefde voor nepbloed, de stukken loshangend vlees die jij met regelmaat om je oren krijgt geslingerd of de gruwelijke special effects make-up looks. Vandaar dat ik mijn eigen Halloween tag in elkaar zette met leuke en Halloween gerelateerde vragen! Neem gerust de tag over en vergeet mij niet te vermelden, want sharing is caring! 

Halloween tag

1. Ga je verkleed met Halloween? 
Nee, wij vieren in Lelystad/Nederland niet groots Halloween, ondanks de kleine feestjes hier en daar, maar wij hebben natuurlijk ook Sint Maarten. Eigenlijk zit ik rondom het eind van oktober in de kerstsferen, aangezien ik vooruit moet werken met het volgende thema. Jah, tis gwn werk weetjuh.

2. Favoriete nepbloed?
Het liefst echt bloed, maarja, je kan niet alles hebben in het leven, vandaar dat mijn voorkeur ligt bij Mouldlife. Duur bloed, maar het helemaal waard.

Halloween tagDe Joker uit 2015.

halloween tagDe Joker uit 2017.

3. Favoriete SFX look om te maken?
Ik ben dol, maar dan ook echt dol op de bloederige Halloween looks met teveel chaos, bloedspetters en freaky shit. Alhoewel The Joker by Heath Ledger een gouden oude blijft met of zonder pak, die schilder ik er tegenwoordig ook met een handomdraai op.

4. Hoeveel looks maak je voor het Halloween is? Of ga je meteen voor de eerste en beste?
Nee, ik ben altijd van de opties! Zowel mijn make-up looks als mijn maaltijden, mannen en mijn schilderijen, beetje variëren of kiezen waar je maar net zin in hebt. Sowieso maak ik meerdere looks in verband met mijn YouTube + blog, waardoor ik al een reeks heb en daaruit kan ik een selectie maken van wat er doorgaat of wat ik uiteindelijk zou kiezen voor een feest/evenement.

Halloween tag

5. Ben je ook verkleed met Sint Maarten? (=voor de Dutchies!)
Shame on me, eigenlijk niet! Sint Maarten valt op 11 november, waardoor ik al vaak in kerst looks de deur heb opengedaan, haha! Ja, dit is vaak gebeurt, no shame. Als ik verkleed zou gaan, dan ben ik de Joker!

6. Hoe kom je in de Halloween sferen?
FOOTBALL! Zodra de preseason begint heb ik pas door hoe ver we altijd zitten in het jaar, maar ook de Amerikaanse commercials, de geuren van de herfst, de bomen die verkleuren, de herfstachtige drankjes bij de Starbucks en de liters nepbloed waar ik in zwem.

Halloween tag

7. Welke film kijk jij elk jaar rondom Halloween?
Hocus Pocus! Het is een film die mij echt in de Halloween mood kan brengen, ondanks dat deze net zo oud is als mij en dolls, je Koning gaat al heel wat jaren mee op deze aardbol.

8. Favoriete Halloween drink?
Bloed. O, ik bedoel cola amaretto. Ja, amaretto is mijn herfstdrankje, dan wel in chocolademelk, want in cola is eigenlijk iets van de zomer. Chocolademelk met teveel slagroom, suikers en marshmallow fluff + een scheutje amaretto.

Halloween tag

9. Heb je Halloween tradities?
Eigenlijk meer Sint Maarten tradities! Voorheen maakten we altijd samen pompoenen, vooral toen wij nog zelf liepen. Rondom Sint Maarten is het altijd chaos en drukte, omdat Mom enorm veel kinderen aan de deur krijgt + vroeger schminkte mijn moeder iedereen van de familie. Hierdoor aten we tosti’s en die eten wij nog steeds! We zetten ook in de middag de laatste Halloween spullen buiten, mokkels komen aan de deur en als alles op is, dan halen we alles met een noodgang weg. DOEI HALLOWEEN EN HALLOOOOO KERSTMIS!

Halloween tag

Het is een korte periode waar we maar even van kunnen genieten, maar als het moment daar is, dan eet ik het liefst alles met pompoen, kaneel of smeer mijzelf onder met nepbloed. Zelf heb ik ook leuke herinneringen aan Sint Maarten, maar maak ik ook nog met veel plezier de hele rij aan Halloween looks! Neem gerust de tag over voor in de comments of enkele vragen ervan, zodra je deze op je blog/social media wilt gebruiken, share de credits! Have fun!

Wat is jouw favo Halloween look?


2 Comments

 • Jeroen.

  16/10/2017

  Wat een leuke tag is weer wat anders dan de gewone make up look tag.
  Mijn favoriete looks van jou zijn:
  Op 1 de Mad Hatter.
  Op 2 Hij die niet genoemd mag worden.
  Op 3 een gedeelde plaats van Spiderman, de Buikspreekpop en Harley Quinn.
  Maar ook Beetlejuice, the Weepning nun, X-men Mystique en de Horror Clown.
  Te veel om op te noemen en ik denk dat er zeker nog veel meer komen.

  Reply
 • Irma

  18/10/2017

  Leuke tag!
  Bij ons kun je wel uitgaan het weekend voor Halloween en dan komen er vaak ook mensen verkleed! Ik heb alleen tot nu toe altijd de pech dat ik in dat weekend niet kan…
  Dus ik ben eigenlijk nog nooit verkleed met Halloween!
  Sint Maarten is hier ook niet echt een ding eigenlijk. Alleen kinderen die aan de deur langs komen voor snoepjes, maar dat is ook wel leuk!

  Reply

Geef een reactie