Mouldlife Kensington Blood Venial en Mouldlife Kensington Blood Aged.

Bloed, ik wil erin zwemmen, ik wil erin baden en ik wil ermee spelen. Nepbloed natuurlijk! Het kan niet missen in de maand oktober, sowieso niet uit mijn leven, maar rondom de Halloween periode is het een must have! Inmiddels heb ik aardig wat soorten uitgeprobeerd en kwam tot stilstand bij Mouldlife Kensington Blood Venial en Mouldlife Kensington Blood Aged!

Mouldlife Kensington Blood

Mouldlife Kensington Blood

Het zijn vrij kleine flesjes met een inhoud van 50 gram, maar er zijn grotere varianten verkrijgbaar die helaas niet naar Nederland worden verzonden. De glazen literflessen zijn een risico voor het verschepen ervan. Het merk uit de UK verkoopt volgens mij niet in China, wordt op meerdere websites aangegeven dat zij dierproefvrij zijn, maar op hun eigen site kan ik hier niks over vinden, waardoor ik niet kan bevestigen dat zij inderdaad dierproefvrij zijn. Geen zorgen, ik heb contact met ze opgenomen en zal het artikel bijwerken, zodra ik een bevestigend antwoord heb!

Mouldlife Kensington Blood

De verpakkingen zijn speels, leuk om te zien en een beetje in de Halloween sferen met de bloederige afdruk. Een witte dop, een wit etiket met de afbeelding inclusief de zwarte, sierlijke letters en accenten. Schudden voor gebruik is een must, het is eetbaar en bevat een royale mint smaak.

Mouldlife Kensington Blood

Mouldlife Kensington Blood

Laten we beginnen met Aged Blood! Dit is namelijk een bloedsoort wat een tikkeltje donkerder is, aangezien het er al een tijdje ligt of is ingedroogd. Zoals de naam het al zegt, oud bloed. Het bevat een vrij gladde structuur, wel iets stroperiger dan echt bloed, maar het komt zeker in de buurt van de realiteit.

Mouldlife Kensington Blood

Mouldlife Kensington Blood

Hoe zit het met de kleur? Donker, intens, maar wel diep- en dan ook echt dieprood. Het bevat een oranje ondertoon, waardoor het nooit zal afwijken naar iets rozig, staint de huid niet, maar het trekt wel in je kleding, denk voornamelijk de lichte tinten die worden aangetast. Komt het op je goede kleding? Leg meteen het kledingstuk in water, zodat de kleurstoffen weinig kans hebben.

Mouldlife Kensington Blood

Mouldlife Kensington Blood

Mouldlife Kensington Blood

Mouldlife Kensington BloodLinks is Venial en rechts is Aged.

Mouldlife Kensington BloodHier heb ik beide kleuren wat meer verspreid, maar alsnog blijft het compact en behoudt het zijn structuur.

Bij Venial Blood moet je denken aan het bloed wat meteen uit een snijwond spuit of uit een schotwond sijpelt. Helder van kleur, even intens als Aged Blood en een stuk lichter, waardoor het meer naar oranje neigt als deze twee bad boys naast elkaar liggen. Opnieuw makkelijk te verspreiden, bevatten beide een glossy finish, drogen niet in en anders pas na een paar uur, maar blijft plakkerig.

Mouldlife Kensington Blood

Mouldlife Kensington Blood

Mouldlife Kensington Blood

Het mooiste van dit bloed is dat het op de huid blijft liggen! Ja, het houdt zich ook vast op huidwax, ondanks dat Ben Nye daar veel moeite mee had, maar met een druppeltje zeep moet het goed komen, maar het wordt niet zo gorgeous als Mouldlife bloed. Serieus, ik gebruikte het voor het eerst, werd meteen verliefd, want het eindresultaat is MIND-BLOWING.

Mouldlife Kensington Blood

Mouldlife Kensington Blood

Mouldlife Kensington Blood

Weet je hoe weg ik hiervan ben?! Ik haal het bloed overal bij, het geeft zoveel karakter dat je bij bepaalde special effects looks geen eens kleurwielen erbij hoeft te halen, omdat het dit met zich meebrengt. Wauw, wauw en nog eens wauw! Kan ik hier geen leiding voor aangelegd krijgen? Ik zal het nodig hebben, haha!

De Mouldlife Kensington Blood Venial en Mouldlife Kensington Blood Aged is verkrijgbaar bij SchminkenGrime voor €7,50 per stuk.

Ben jij bekend met Mouldlife? En weet jij of ze dierproefvrij zijn?


3 Comments

Geef een reactie