Last week, I so fucking pissed, but also hella PROUD and thankful for.. #176

Druk bezig met de website, genieten van Victory Monday en productieve dagen, ondanks mijn grieperige gezondheid. Deze week besloot ik mij aan te melden voor de Kunst Route Lelystad waar kunstenaars uit Lelystad samen exposeren in de stad, een aantal dagen later ontving ik de goedkeuring en voor het weekend kreeg ik de vraag of ik wilde deelnemen aan de expositie in Lelystad! Het weekend had ik de tijd om de laatste eindjes aan elkaar te knopen, aangezien maandag ik mijn kunstwerken moest afleveren, omdat de opening van de expositie gisteren al plaatsvond! Zo enthousiast was ik in het weekend, zo afschuwelijk liep mijn zondag af, nadat Aaron Rodgers een gebroken sleutelbeen opliep en eruit ligt voor de komende weken of misschien het héle seizoen. Mijn hart huilt.. Last week, I was so FUCKING PISSED, but also hella PROUD and thankful for..

thankful 176

Natti Natasha x Ozuna – achter de schermen werken – Victory Monday! – in de make-up – Utopia – Mom’s homemade loempia’s – G-Eazy – drag queen transformations – ASMR – KellyVision – publiceren van een nieuw schilderij in mijn Etsy shop – Mom’s pasta – Geer & Goor – Mickelous Productions – aangemeld voor de Kunst Route Lelystad Machine Gun Kelly – nieuwe contactlenzen – livestreams op Instagram & YouTube – in de SFX – mijn look van de Mad Hatter 8000 abonnees! – Expeditie Robinson – cheese curlz – 14,400,000 views op mijn trypophobia video! – ASMR livestream van MinxLaura123 – uitkijken naar football – de heldere sterrenhemel – bezoeken van mijn postbus – fotograferen van producten – afwerken van mijn to do lists – mijn aanmelding is goedgekeurd bij de Kunst Route Lelystad! – bezig met voorbereidingen voor mijn eerste expo – blackbear Mom’s homemade popcorn – Heel Holland Bakt – Pinterest – drankje doen met Naab – vooruitwerken voor 2018 – mijn naam op de kunst website – Andre Hazes reality soap – Sunday Night Football. 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Irma

  20/10/2017

  ZO GAAF dat je deelneemt aan een expositie! OH MY GOD.
  Ik ben echt súper trots op je!

  Reply
 • Anita

  20/10/2017

  Gefeliciteerd!!
  Je eerste expositie, en ze zijn echt super mooi!
  Kijk er gaan hoor mevrouw de kunstenares, goed gedaan!

  Reply
 • Pingback: Mijn badass bucket list! – BEAUTY KONING

Geef een reactie