Gele lenzen van Kleurenlenzen Winkel.nl! (+WINACTIE!)

Het hele jaar door blijft mijn make-up stash groeien, maar met mijn special effects make-up collectie gaat het wat minder rondom de oktobermaand, aangezien ik royaal aan het smijten ben met de SFX producten voor de nieuwe Halloween looks! Weet je wat wel uitbreid in de horror categorie? Mijn kleurenlenzen collectie en misschien binnenkort die van jou ook!

Kleurenlenzen Winkel

We weten inmiddels wat je in een basis SFX kit kunt vinden, maar ook in die van een budget special effects make-up stash of de pro variant en wat dacht je van de SFX must haves? Ja, kleurlenzen vallen ook zeker in deze categorie, voornamelijk wit, zwart en geel! De gele lenzen kunnen worden toegepast bij weerwolven, vampieren, vreemde wezens, maar ook monsters en schurken, waaronder Valak uit The Conjuring 2!

Kleurenlenzen Winkel

Kleurenlenzen Winkel

Kleurenlenzen Winkel

Een feestelijke verpakking met daarop een clown en de informatie, waaronder dat de kleurlenzen een maand houdbaar zijn. Er wordt een bijsluiter bijgeleverd waarin wordt vermeld hoe je de lenzen moet onderhouden, maar ook dat je ze voor gebruik minimaal drie tot vier uur in lenzenvloeistof laat weken aangezien dat comfortabeler is. Er zit een dubbele seal op van metaal met daaronder een klein rubber dopje. Pas op, aan de seal kun je jezelf lelijk snijden, wees voorzichtig!

Kleurenlenzen Winkel

Hoe lang zijn lenzen houdbaar?
Het verschilt, zo heb je daglenzen, maandlenzen zoals de gele rakkers hierboven, maar ook lenzen die een jaar lang houdbaar zijn. Hierna wordt aangeraden om de lenzen weg te gooien en deze te vervangen. Het verschilt ook per lens, aangezien ze ook natuurlijke kleurlenzen verkopen bij de webshop, maar ook speciaal voor Halloween!

Kleurenlenzen Winkel

Hoe je je lenzen kunt reinigen?
Al eerder vertelde ik hoe ik mijn kleurlenzen inbreng en ook weer verwijder, maar dan volgt de belangrijkste stap, namelijk het reinigen ervan! Vele doen dit gewoon met lenzenvloeistof, maar je hebt ook speciale desinfecterende lenzen reiniger voor het ontsmetten van jouw kleurlenzen. Er wordt aangeraden om het vloeistof in het kommetje van je hand te spuiten, de lens zo’n 10 tot 15 seconden met roterende bewegingen op te poetsen. Wees voorzichtig en doe dit met je ringvinger, zodat je zowel de binnen- als buitenkant schoonmaakt. Spoel de lens af met het vloeistof en leg deze dan in het lenzen bakje wat gevuld is met lenzenvloeistof.

Kleurenlenzen Winkel

Kleurenlenzen Winkel

Het zijn gele lenzen waarvan de iris volledig in het geel is gehuld, maar je pupil heeft nog redelijk zicht, kan wel voor een beetje tunnelvisie zorgen, maar na verloop van tijd wen je hier aan. De dekking is uitmuntend, aangezien mijn blauwe ogen volledig overnemen en niet laten doorschijnen. Ze zitten comfortabel, heb ze zeker een aantal uur achter elkaar in gehad voor mijn Halloween looks, zijn makkelijk te verwijderen + te reinigen.

Kleurenlenzen Winkel

Kleurenlenzen Winkel

De gele lenzen geven veel meer karakter aan make-up looks, helemaal voor Halloween en dankzij KleurlenzenWinkel.nl mag ik één setje van deze gele kleurlenzen weggeven! Ze zijn nog geseald en steriel, kortom niet gebruikt! De winactie loopt vanaf vandaag tot en met woensdagavond! Voor het weekend gaat het pakketje de deur uit, zodat jij ze dit Halloween weekend kan gebruiken!

De voorwaarden van de gele kleurlenzen winactie:
– Vermeld in de comments dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de BEAUTY KONING Facebook pagina
– Volg Kleurlenzen Winkel op Instagram
– Volg mij op Instagram
– Abonneer op mijn Nederlands kanaal
– De winactie loopt tot en met woensdag 25 oktober!
– Je moet binnen één dag reageren op de e-mail, anders gaat de prijs naar een ander!

De gele kleurlenzen zijn verkrijgbaar voor €14,99 bij KleurlenzenWinkel.nl!

Heb jij kleurlenzen? En ook de gele lenzen?


14 Comments

 • Lula

  22/10/2017

  Ik doe mee!

  Reply
 • jesper

  22/10/2017

  Loveit Cynth ik doe mee ✌

  Reply
 • Marjolein

  22/10/2017

  Supergaaf! Ik doe zeker mee! ❤️

  Reply
 • Jeroen.

  22/10/2017

  Valak uit The Conjuring 2 was zo goed neergezet dat ik graag de lenzen zou willen winnen om deze look zo goed mogelijk na te maken dus count me in, girl.

  Reply
 • Anita

  22/10/2017

  Als je toch aan het weggeven bent ben ik ook van de partij.

  Reply
 • Irma

  22/10/2017

  Ze zijn echt gaaf! Maken de look echt nog enger.
  Ik durf alleen zelf nooit lenzen in te doen haha.

  Reply
 • Lidia

  22/10/2017

  Ik doe zeker mee, alleen heb ik nog nooit wat gewonnen dus Cynthia laat mij een keer winnen!

  Reply
 • Verena

  22/10/2017

  Ik doe mee prachtig

  Reply
 • Verena

  22/10/2017

  Ik doe mew prachtig

  Reply
 • femketje

  22/10/2017

  vorig jaar voor het eerst kleurlenzen geprobeerd en moet zeggen dat het me best mee viel :) vind die gele ook erg gaaf, heb zelf gele kattenoog lenzen!

  Reply
 • Mellody

  22/10/2017

  Ik ook!!
  Meedoen bedoel ik ;))

  Reply
 • Jesse

  22/10/2017

  Ze zijn echt eng, ik doe ook mee.

  Reply
 • Anita H.

  23/10/2017

  Ik doe ook mee.

  Reply
 • Floor klop

  25/10/2017

  Wateren leuke winactie! Zeker in deze tijd met Halloween! Ik doe zeker mee!

  Reply

Geef een reactie