Ben Nye Monster Wheel!

Palettes over het algemeen zijn hebbedingetjes, maar ook de Ben Nye Wheels doen het goed in SFX-land, aangezien je er aardig mee uit de voeten kunt. Ben Nye heeft verschillende soorten, waaronder de Master Bruise Wheel voor gruwelijke wonden, bloederige incidenten, maar met de Ben Nye Monster Wheel kun jij jezelf omtoveren tot zombies, monsters, lijken en nog veel meer!

Ben Nye Monster Wheel!

Een kleine ronde verpakking met een mat witte layout, een inhoud van 28 gram en een transparante deksel waar de zes tinten worden tentoongesteld. Het dierproefvrije merk is verkrijgbaar op het web, voornamelijk uit Amerika, maar ook in de lagere landen, namelijk bij de Backstage Store in Amsterdam.

Ben Nye Monster Wheel

Ben Nye Monster Wheel

Het gaat om vrij vale en neutrale tinten die zich op de achtergrond kunnen mengen, maar ideaal voor als je wat extra wallen nodig hebt, de zombie make-up, maar ook verdrinkingsslachtoffers, levenloze lichamen en de enge monsters die onder je bed leven. Hier en daar gebruik ik ook weleens tinten voor meer diepte in wonden of juist voor meer definitie in blauwe plekken.

Ben Nye Monster Wheel

Ben Nye Monster Wheel

De Ben Nye Monster Wheel bevat de kleuren:
1. Metaalgrijs
2. Donker bordeauxrood/bloedrood
3. Donkere aubergine
4. Algen groen
5. IJzig blauw
6. Helderwit.

Ben Nye Monster Wheel

Ben Nye Monster Wheel

De structuur van de Monster Wheel is enorm creamy, wat jou ook de mogelijkheid geeft om de tinten tot een rookgordijn te vervagen binnen no-time. Het heeft een vrij olieachtige substantie, waardoor het waterproof overkomt, moet verwijdert worden met een make-up reiniger op oliebasis of zoals ik doe,met kokosolie.

Ben Nye Monster Wheel

Ben Nye Monster Wheel

Ben Nye Monster Wheel

Het is trouwens ook mogelijk om de kleuren met elkaar te mengen of ze een tikkeltje donkerder te maken met de aubergine kleur die zich erin bevindt. Of juist het tegenovergestelde door de wit eraan toe te voegen. De pigmentatie is op en top, maar je kunt het ook opbouwen of heel subtiel aanbrengen voor het natuurlijke effect.

Ben Nye Monster Wheel

Ben je helemaal in to het namaken van monsters, zombies of andere make-up looks waar je koele tinten voor nodig hebt? Dan is de Ben Nye Monster Wheel zeker voor jou! Dankzij de hoeveelheid kleuren kun je aardig variëren en de mogelijkheden worden verdubbeld door de combinaties die je kunt maken!

De Ben Nye Monster Wheel is verkrijgbaar bij Facepaint.com voor $20(=€17,22). Pas op, de invoerkosten kunnen je in je reet grijpen.

Heb jij een make-up wheel van Ben Nye?


2 Comments

Geef een reactie