Groene kleurlenzen van Coloured Contacts!

Het is iets kleins wat juist veel effect zal hebben op een make-up look of een uitdrukking, namelijk kleurlenzen! Hiermee kun jij jezelf binnen no-time omtoveren tot een compleet ander persoon, helemaal als ze nog wat variëren in maat voor nog meer resultaat. De groene kleurlenzen verschenen al in de Mad Hatter, namelijk de groene lenzen van Coloured Contacts!

Coloured Contacts

Coloured Contacts

Hello gorgeous packaging! Een gifgroen oog op het kartonnen omhulsel met daarin de lenzen die opnieuw zijn verpakt in glazen potjes met een steriel vloeistof. Daaromheen bevindt zich een extra seal van aluminium en een rubberen dop, maar pas op voor het aluminium, dit is vlijmscherp.

Coloured Contacts

Coloured Contacts

Coloured Contacts

Coloured Contacts

Coloured Contacts

Daarbij kreeg ik ook nog een schattig contactlenzen bakje met de beertjes erop, waarin je je lenzen kunt bewaren! Er zat ook een grijper bij met rubberen beschermingen aan de uiteindes, hiermee kun je je lens veilig en onbeschadigd uit het bakje vissen en de kleine ontstopper is een hulpmiddel om de lens in je oog te krijgen als het niet met je vingers lukt + hygiënischer.

Coloured Contacts

Coloured Contacts

Het vloeistof waarin de groene lenzen worden geleverd bestaat uit steriele ingrediënten, wat inhoud dat het zeer pijnlijk kan zijn als je deze meteen vanuit de potjes indoet. Daarom wordt altijd aangeraden om de lenzen van te voren minimaal drie tot vier uur te weken in lenzenvloeistof, zodat ze zachter en comfortabeler worden. De lenzen zijn drie maanden houdbaar en daarna wordt aangeraden om deze te vervangen.

Coloured Contacts

Coloured Contacts

Een uniek exemplaar is het zeker, want de groene lenzen zijn closeup vrij pixelachtig, maar dat zie je totaal niet terug als je het paar draagt! Het zijn vrij grote kleurlenzen, groter dan de gemiddelde lens, aangezien zij mijn irissen bedekken inclusief een stukje van het oogwit. Hierdoor krijg je een poppen effect, ideaal voor cosplays in de manga scene of anime wereld, maar ook als je van grote kijkers houdt!

Coloured Contacts

Coloured Contacts

De groene kleurlenzen dekken mijn blauwe ogen uitstekend, laten geen kleur door, maar veranderen in een diepgroene indringende tint met een ombre effect, dankzij de zwarte rand aan de buitenkant wat verloopt in groen naar een bruingroene tint. Ze zitten comfortabel, zijn makkelijk in te brengen en eruit te halen om ze vervolgens schoon te maken met een reinigingsvloeistof wat ook verkrijgbaar is in de webshop van Coloured Contacts.

Coloured Contacts

Het zijn gave lenzen om jouw make-up look of SFX look meer kracht te geven, vooral omdat ze veel effect hebben vanwege de grootte. Daarnaast trekt het ombre effect mij aan, vanwege de natuurlijke finish, terwijl ze in een special effects make-up het tegenovergestelde kunnen bieden. De opties zijn eindeloos!

De Green Tri Tone Coloured Contacts zijn verkrijgbaar bij Coloured Contacts voor £7,99(=€8,97.)

Heb jij bij weleens Coloured Contacts besteld?


Geef een reactie