Last week, I was thankful for.. #177

Verliezen op een zondag is nooit een goed begin van de week, maar het kon niet erger dan dat mijn favoriete quarterback eruit werd gehit met een gebroken sleutelbeen. Ja, het is officieel. Meneer is de komende weken niet op het veld te bekennen en je Koning rouwt. Daarnaast moest ik vroeg op voor mijn doktersbezoek, maar ook om mijn kunstwerken bij de Kubus in te leveren om vervolgens aan mijn website te gaan klussen! Een compleet nieuwe layout, headers en logo’s, mijn eerste keer exposeren en uiteindelijk goed nieuws, Aaron Rodgers wordt waarschijnlijk verwacht in december 2017! Last week I was so proud and thankful for.. 

thankful 177SHE HELLA PROUD!

Kings of Leon – Utopia – mandarijnen – inleveren van mijn schilderijen bij de Kubus voor de expo – de unieke natuurverschijning, namelijk de oranje/rode zon – cheese curlz – nieuwe header voor de FB pagina! – Mom’s zelfgemaakte kippensoep – het krullen van mijn haar – administratie bijwerken – Andy & Melisa – overzetten van mijn hosting met mijn technische bro – Machine Gun Kelly – schoonmaken van mijn kwasten – chocoladepepernoten – maken van mijn nieuwe logo + layout! – preppen van mijn canvassen – Penoza – lakken van mijn nagels – achter de schermen werken – in de SFX – nieuwe header op YouTube – Mom’s homemade pasta – bezoeken van mijn eerste expositie – Homeland – de complimenten over mijn kunstwerken Andre Hazes reality soap – drankjes doen met mijn gappies – Pinterest – Blackbear – dingen van mijn bucketlist afstrepen – Mom’s bami met loempia’s – verkopen van één van de schilderijen die er hangt! – tijd spenderen met de fam – Sunday Night Football – Heel Holland Bakt – positief nieuws over de injury van Aaron Rodgers – alle lieve berichten van jullie over mijn eerste expositie! 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Irma

  26/10/2017

  Looking good girl!
  Klinkt als een heel goede week.

  Reply
 • Anita

  27/10/2017

  Jij mag zeker trots zijn!

  Reply

Geef een reactie