Outfit shoppen voor de feestdagen met Happy Size!

De resten bloed moet ik nog van mijn hals afvegen, maar woensdag was ik te vinden op de eerste kerstmarkt van 2017! Even de geur van kaneel en verse kerstbomen opsnuiven, kijken naar glinsterende ballen en engelenhaar, maar toen sloeg de paniek in als een bom. Wat doe ik aan? Wat doe jij aan? En wat dragen we in de periode naar kerst toe?

insamenwerkinggeschreven

We hoopten met zijn alle op een zalige nazomer die niet echt leek te komen, waardoor we teleurgesteld onze zomerjasjes konden gaan opruimen voor dikke, maar warme mantels voor de klassieke dames onder ons en de parka’s en biker jas voor de stoerdere onder ons. Wat dacht je van alle truien, vesten en andere zachte stofjes?

Happy-size

Heel leuk die aanloop naar kerst, want bij Happy Size zit je goed met hun kleurrijk, maar ook extravagant assortiment, maar het enige wat ik in mijn hoofd hoor zijn de rinkelende kerstliedjes, de maaltijden en een schitterende jurk, letterlijk en figuurlijk! Over figuurlijk gesproken, wist je dat Happy Size speciaal voor dames en heren is met plus size, maar zijn starten al vanaf de maat 40/42!

Happy-size

Het is eenmaal moeilijk om voor de feestdagen een leuke outfit te vinden, aangezien je wordt overspoeld met prachtige exemplaren. Ga je voor de zwarte jurk die altijd in de smaak valt? Of juist  iets gewaagder? Geen zorgen, want de collectie aan jurken in de webshop is eindeloos, helemaal met hun feestelijke mode categorie!

Happy-size

Oké, genoeg over ons zelf, want je vent moet er ook netjes bijlopen, aangezien onze wederhelft vaak aan ons zij te vinden is op de familiekiekjes die rondom de feestdagen worden geschoten. Een man strak in het pak, stropdas, alles erop en eraan is woest aantrekkelijk, alhoewel ik ook vaak val voor de bad boys met streetwear, warme truien die je kunt kapen op de koudere dagen en de baggy jeans.

Happy-size

Daarnaast hebben zij een beleid waar je gratis mag retourneren, altijd een voordeeltje, aangezien ik meerdere maten tegelijk besteld als ik het even niet zeker weet of het risico niet wil lopen om naast mijn parel te grijpen! Bestel je voor 12 uur in de middag? Dan heb je jouw pakketje van Happy Size de volgende dag in huis!

Heb jij weleens een bestelling gedaan bij Happy-Size? En weet jij al wat je met de feestdagen gaat aantrekken?


4 Comments

 • femketje

  29/10/2017

  ik ken de shop zelf nog niet, maar wel chill dat je gratis kunt retourneren :D

  Reply
 • Jesse

  29/10/2017

  Ik heb even rond gekeken en veel leuke kleding voor mannen, vaak is het alleen leuk voor de dames.

  Reply
 • Elly

  29/10/2017

  Leuke shop.

  Reply
 • Irma

  30/10/2017

  Leuke kleding!
  Misschien vind ik er wel een leuk oversized jasje (:

  Reply

Geef een reactie