VIDEO: Valak van The Conjuring 2 make-up tutorial!

De laatste dagen naar Halloween tikken af, ondanks dat het voor menig man al Halloween weekend is, gaan ook vanavond de feestjes tot diep in de nacht door! Wat nou eerste dag school na de herfstvakantie? Of een werkdag? Het is maar één keer Halloween in het jaar en dat vieren we met gruwelijke Halloween make-up looks! Maar heb je weinig tijd of geen dure special effects producten? Kruip dan in de huid van Valak, de non van The Conjuring 2!

Valak make-up

Laat desnoods de kleurlenzen weg, want alleen al de schmink Valak make-up look is angstaanjagend! De piercende ogen die je komen hunten in de nacht, de scheve neus die vragen doet opborrelen en de monsterachtige mond die jouw ziel eruit probeert te zuigen. Het is nog nét geen Voldemort met zijn dementors die rondom jou heen hangen.

Klik hier als je de Valak make-up tutorial niet kunt bekijken.

De producten die ik in de video heb gebruikt:
Gele lenzen
– Pritt stift – blokkeren van brows
Mehron Paradise Makeup Face & Body Paint White
– Mehron Paradise Makeup Face & Body Paint
– NYX Jumbo Pencil Black Bean
Zoeva Naturally Yours Palette
Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara
Mouldlife Kensington Blood Aged

Valak make-up

Valak make-up

Een heerlijke bloederige zooi wat je in elke minuten in elkaar kan zetten, aangezien je wit en zwarte schmink nodig hebt en een gitzwarte oogschaduw om de contouren erop te zetten. Hier en daar wat T-shirts, want iemand heeft tijd en geld om zo’n pak in elkaar te knutselen en/of te kopen, waardoor dit de ultieme uitkomst is én het lijkt nog eens realistisch!

Vier jij Halloween? En hoe ging/ga jij verkleed?


One Comments

Geef een reactie