Mijn badass bucket list!

Twee weken terug mocht ik wat groots van mijn bucket list afstrepen, namelijk mijn kunstwerken tentoonstellen in een kunst expositie! Daarnaast streepte ik opnieuw het spotten van de Nothern Lights af en ging ik nadenken over wat ik nog wilde doen, maar dan in de ondeugende sferen, namelijk mijn badass bucket list!

badass bucket list

1. Schieten met een wapen, gebruik maken ervan en weten hoe je ermee moet omgaan. Ja, het staat al jaren op mijn bucket list, maar voordat je bij zo’n verenging komt moet je even door de molen in verband met de verscherpte regels van de afgelopen jaren. Logisch en zeer begrijpelijk, maar desondanks ben ik wel bereid om mij in de toekomst te gaan aansluiten bij een schietvereniging. Ja, dit is ook een beetje de Amerikaan in mij.

badass bucket list

2. Misschien niet heel badass, maar overnachten in een huis waar het spookt fascineert mij. Sowieso ben ik spiritueel, waardoor het geen verstandige keuze zou zijn, maar als ik ID TV kijk, dan wil ik het toch een keer meemaken!

badass bucket listIn het geel of zwart, maar de blauwe is ook gorgeous.

3. Straatracen. Ja, ik ben een autoliefhebber en ik niet alleen, want vele succesvolle dames waaronder Beyonce maar ook Celine Dion zijn in het bezit van absolute pareltjes! De muscle cars vind ik ook wat hebben, maar deze zijn ook ideaal voor het deelnemen van straatraces, wat mij ontzettend tof lijkt om een keer te doen! Ondanks dat het in Nederland niet helemaal wordt gedoogd, hebben wij in onze stad een paar plekken waar je ze altijd hoort heen en weer scheuren.. zalig geluid!

badass bucket list

4. Graffiti. Ik kan met een spuitbus overweg, maar ik zeg niet dat het mooi wordt, haha! Het maken van letters, teksten of grote pieces is iets wat ik mijzelf graag nog wil aanleren, omdat ik zot ben op street art. Wie weet!

badass bucket list

5. Leren motorrijden. Ja, een rijbewijs lijkt mij ook handig, maar dat is voor later, eerst uitvogelen hoe zo’n bakbeest op twee wielen werkt is een dingetje op mijn bucket list! Scooters en brommers ken ik inmiddels al, maar bij een motor is het anders. Daarnaast houd ik van motoren, vooral de snelle, felle varianten.

badass bucket list

6. Gokken in Vegas! Het maakt mij niet uit hoe ik er kom, maar dat ik naar Amerika ga is één ding wat zeker is! We brengen een bezoekje aan New York, Wisconsin en natuurlijk Las Vegas waar ik al mijn geld vergok en het dubbele hopelijk terugwin, hahaha! Het meemaken van de sfeer in Vegas, proeven van de cultuur en kijken hoe de American dream zich daar laat voortleven.

Waarom wil ik dingen doen wat weer niet mag? Of waar je enorm veel kennis nodig voor hebt, voordat je het kunt uitvoeren? Het houdt mij in ieder geval van de straat en een tijdje bezig! Op zich zou ik het ook niet erg vinden om op achterop een motor mee te toeren, lekker rondkijken en genieten van de prachtige natuur of geweldige kunstwerken, waaronder graffiti in de Amsterdamse straten!

Heb jij nog badass bucket list ideeën? En heb jij laatst nog wat mogen afstrepen?

 In samenwerking geschreven.
De foto’s zijn niet van mij, klik op de afbeelding en kom uit bij de bron!

4 Comments

 • Britt

  30/10/2017

  Wat leuk om te lezen, weer eens wat anders! Gokken in Vegas lijkt mij wel heel gaaf, al is het maar om de sfeer!

  Reply
 • Irma

  30/10/2017

  Jaaaa deze lijst!
  Ik zou me ook héél graag bij een schietvereniging aansluiten. Lijkt me zo vet!

  Reply
 • Anita

  30/10/2017

  WoW Daredevil!!!

  Reply
 • femketje

  30/10/2017

  jaaaa ik wil ook altijd nog eens schieten :D Had het een paar weken terug nog willen doen in Thailand in een shooting range, maar die was helaas gesloten op de dag dat we er tijd voor hadden :(

  Reply

Geef een reactie