Happy Halloween!

We konden even een maand lang zwemmen in verschillende soorten nepbloed, elke dag kruipen in de huid van een ander, maar vandaag is de laatste dag dat je jezelf in een griezel veranderen mag! Het is Halloween! De spinnen kruipen uit de muren, candy corn is het enige wat men eet met oogballen punch, Happy Halloween!

happy halloween

Een maand lang publiceerde ik elke dag een Halloween gerelateerde artikel van grimeer producten tot aan hoe je zelf pus kon maken met huis-tuin-en-keukenspullen, de nadelen aan special effects make-up, hoe je het beste lenzen in kon krijgen, maar ook de hele rij aan artistieke Halloween FOTD’s!

Happy Halloween

Het was een leuke maand met veel creativiteit, hier en daar wat bloed en uitbundige special effects make-up looks waar ik enorm trots op ben en waar ook veel bloed, zweet en tranen in zit verwerkt, haha! Ik wens jij een hele fijne Halloween avond/nacht toe, feest al beesten, maar wees altijd voorzichtig! Happy Halloween dolls!

Ga jij vanavond Halloween vieren?


One Comments

  • Irma

    01/11/2017

    Je bent dit jaar weer lekker bezig geweest voor Halloween!
    Ik heb het dit jaar niet gevierd, maar natuurlijk wel ontzettend genoten van al je looks :)

    Reply

Geef een reactie