Last week, I was thankful for.. #178

De laatste week van oktober wat voornamelijk in het teken stond van het afronden van de Halloween periode, zowel de laatste Halloween looks die eruit moesten als de artikelen en alles daaromheen. Ondanks dat Halloween er nog aan moest komen bezocht ik met la mia famiglia de eerste kerstmarkt, had ik zeer productieve dagen en gezellige livestreams met jullie! Good day thankful 178!

thankful 178

Achter de schermen buffelen – ASMR – Utopia – in de artistieke make-up – gezichtsmasker – NF – zelfgemaakte sushi – 22,000 abonnees op QUEENKINGSFX! Red Hot Chili Peppers – Mom’s homemade krentenbollen – eten van lions – bezoeken van de eerste kerstmarkt in Ermelo – het maken van mijn Pink Ribbon make-up look – finale van Penoza – Kinder Bueno – livestreams van de LA Beast – spotten van een mooie maan – mij beter voelen qua gezondheid – knutselen – Kings of Leon – Bob’s Burgers – actiever op social media – Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks – filmen van de laatste Halloween look G-Eazy – mijn signature look – Expeditie Robinson – Pinterest – juridisch adviezen – Machine Gun Kelly – cocktails – de nieuwe manier voor het invullen van mijn brows – een comfi pyjamabroek – productieve dagen – bezig met de afronding van Halloween – Andy & Melissa – aanschaffen van nieuwe verfproducten – Mom’s goddelijke homemade red velvet cupcakes met cheesecake – drankjes doen met mijn broeders –  make-up livestream op Instagram + YouTube!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Mellody

  01/11/2017

  Gelukkig voelde je je wat beter!

  Reply
 • Sonja

  01/11/2017

  Mooi lijstje, ik was dankbaar voor de vakantie.

  Reply
 • Irma

  01/11/2017

  Whaaat je bent al naar een kerstmarkt geweest? Lekker hoor!
  Ik moet nog even in de kerststemming komen, maar dat gaat de komende weken wel goed komen!

  Reply

Geef een reactie