The Original beautyblender Pro!

Een aantal jaar terug vroeg ik voor de kerstdagen mijn allereerste beautyblender en sindsdien heb ik nooit afgeweken van de make-up sons! Hier en daar heb ik ze gebruikt in mijn special effects make-up looks, aangezien ze daar het ook uitstekend in doen, maar beautyblender blijft nieuwe eieren leggen, waaronder The Original beautyblender Pro!

The Original Beautyblender Pro

The Original Beautyblender Pro

De spons komt in een plastic verpakking waardoor je het eitje kunt zien liggen met daarop enkele stippen en daarbij wordt ook een bijsluiter geleverd, bijvoorbeeld over hoe de beautyblender werkt, maar ook dat het gaat om een latexvrije make-up spons. Daarnaast is de beautyblender gemaakt van materiaal wat niet schadelijk is voor het milieu en testen zij niet op dieren, wat het merk dierproefvrij maakt! Daarnaast zijn zij ook vegan!

The Original Beautyblender Pro

The Original Beautyblender Pro

Je hebt verschillende kleuren, namelijk de originele roze blender, maar ook een zwarte variant genaamd The Original beautyblender Pro! De zwarte beautyblender is speciaal ontworpen voor donkere make-up producten, langhoudende cosmetische producten en self-tanners!

The Original Beautyblender Pro

The Original Beautyblender Pro

The Original Beautyblender Pro

De latexvrije foundation spons bevat cellen, deze moet je opvullen met water, vandaar dat zij de waterfunctie toe hebben gepast aan hun blenders, zodat de cellen vol zitten met water en minder make-up product absorberen wat inhoud dat je te maken hebt met een zuiniger product. Zij raden je aan om de beautyblender nat te maken, waardoor het ei twee keer zijn omvang wordt en klaar is voor gebruik!

The Original Beautyblender ProHier heb ik de The Original Beautyblender Pro nat gemaakt.

Hoe werkt de The Original beautyblender Pro?
Eigenlijk net zoals elk andere foundation spons, alleen moet je de beautyblender nat maken voor gebruik, waardoor het ei zal groeien, flexibeler en luchtiger wordt voor gebruik. Het beste is om de wasbak vol te laten lopen met lauw water, gooi je beautyblender erin, knijp erin net zolang totdat deze niet meer groeit en knijp dan al het water eruit. Last but not least nog even droogknijpen in een handdoek voor het overtollige water en je kunt dippen in je foundation om dit vervolgens op het gezicht te bouncen, want dat is wat je doet! Je dept als het ware met het ei het product aan op het oppervlak!

The Original Beautyblender Pro

Het is daarom ook van belang dat je de beautyblender in een open ruimte laat liggen in plaats van afsluitend in een doosje, anders komt er schimmel op en kun je de spons weggooien. Je hebt bijvoorbeeld de verpakking die je hiervoor kunt gebruiken, aangezien in de onderkant gaatjes zitten voor het luchten ervan.

The Original Beautyblender Pro

Binnen no time groeit je blender onder de kraan, voelt vrij compact aan als deze niet vol zit met water en vrij stug, maar als de spons bevochtigd is verandert deze in een flexibelere variant die zacht en aangenaam aanvoelt. Dankzij het puntje kun je goed onder de ogen en in de hoeken, met de zijkanten blend je het product op het oppervlak en wordt aangeraden om met de onderkant de boel na te lopen voor de finishing touch.

The Original Beautyblender Pro

he Original beautyblender Pro

Hoe moet je de The Original beautyblender Pro reinigen?
Voorheen deed ik dat eens in de maand, nu doe ik het dagelijks, omdat ik heb gemerkt dat mijn foundation er mooier en egaler opkomt. Je hebt er een speciale beautyblender cleanser voor, voornamelijk op basis van groene zeep, waardoor je spons helemaal schoon wordt! Elke vlek gaat eruit! Opnieuw nat maken zodat het product groeit in omvang, twee pompjes aan de onder- en bovenkant en voorzichtig met je vingers inmasseren. Royaal uitspoelen door te knijpen, zodat je geen zeepresten vasthoudt en dat is het!

he Original beautyblender Pro

he Original beautyblender Pro

Aan beide blenders ben ik verkocht, alhoewel het lijkt alsof de zwarte net een tikkeltje compacter en steviger is dan de roze variant, wat ik overigens prettiger vind. Ze gaan redelijk lang mee, ondanks dat wordt aangeraden om ze elke drie maanden te vervangen, maar dat is naar mijn mening iets teveel van het goede. Uitstekend voor het aanbrengen van foundation, concealers, vloeibare producten zoals blush, bronzer en highlighter!

De The Original beautyblender Pro is verkrijgbaar bij Boozyshop en Douglas voor €19,95.

Heb jij een beautyblender? En welke kleur heb jij?


3 Comments

 • Anita

  03/11/2017

  Elke keer denk ik, ik ga er een kopen en dan neem ik toch maar weer de kwast.
  Volgend keer neem ik ‘m mee.

  Reply
 • Mariekke

  03/11/2017

  Ik gebruik geen foundation en heb deze dus ook niet nodig.

  Reply
 • Jeroen.

  03/11/2017

  Ook al is de zwarte blender compacter ik ga altijd voor de roze want die ziet er leuker uit.

  Reply

Geef een reactie