Lil Mama Meets Cynthia!

De vrouwelijke rapper gaat al een tijdje mee in de scene, want sinds 2006 is zij op het witte doek te zien, waaronder zeven seizoenen lang bij America’s Best Dance Crew, bracht een debut album uit, verschillende singles en was een featuring op Avril Lavigne haar album met het bekende liedje ‘Girlfriend.’ Geen sausages hier, maar wel een Lil Mama Meets Cynthia!

Lil Mama make-up inspired

Lil Mama heeft vele transformaties ondergaan, maar op de MTV VMAs 2017 zag ze er weer stunning uit, bracht zelfs haar vogeltje mee de rode loper op! Een gewaagde kleurencombinatie van een roze lip gecombineerd met een perzikachtige make-up look en gehuld in een felrode jurk.

Lil Mama make-up inspired

Lil Mama make-up inspired

Lil Mama make-up inspired

Geen blauwe kijkers dit keer, maar groene kleurlenzen van Coloured Contacts, aangezien Lil Mama zelf ook groene ogen heeft! Ondertussen bracht ik de Max Factor Smooth Miracle Primer aan op het gezicht, koos voor de NYX Proof It Waterproof Eyeshadow Primer voor de oogleden en vulde mijn wenkbrauwen in met het NYX Tinted Brow Mascara in de kleur Expresso om het weer aan te scherpen + corrigeren met de NYX Mineral Foundation Stick Light.

Lil Mama make-up inspired

Lil Mama make-up inspired

Lil Mama make-up inspired

De ene keer begin ik met mijn foundation en de andere keer gooi ik het roer om, dat deed ik nu ook! Met Pearl van Makeup Obsession op het wenkbrauwbot tot in de crease, dippen in de Urban Decay Nocturnal Shadow Box voor de romige crèmekleur met een hint van oranje genaamd ABC Gum, maar besloot deze ook op het ooglid te deppen. We hadden wat meer definitie nodig in de arcadeboog en daarvoor dook ik in Riff uit dezelfde palette.

Lil Mama make-up inspired

Lil Mama make-up inspired

Lil Mama make-up inspired

Luchtig nam ik ABC Gum ook onder mijn oog voor het gehele plaatje en stapte weer over naar NYX voor de Contour Intuitive Eye and Face Sculpting Palette! Met de lichte hazelnoottint schetste ik een eyeliner aan de bovenkant, intensiveerde dit met de intens chocoladebruin, maar had nog een hint van goud nodig wat ik erin kon brengen met de Miss Helen Cream Eyeshader 01. Alleen was dit weer iets té goud, waardoor Riff eroverheen werd gesmudged.

Lil Mama make-up inspired

Lil Mama make-up inspired

Lil Mama make-up inspired

Het NYX Wonder Pencil in Light op de waterlijm, wimpers krullen met de Etos wimperkrultang – nieuw favorietje! – en ze voorzien van een laagje Artdeco Color & Care Mascara, zodat ik mijn falsies van de Primark in Sultry vast kon plakken met de DUO Lash Glue in Dark-Tone. Voor de binnenste ooghoeken pakte ik de ColourPop Super Shock Shadow Valley Girl en topte dit af met de Makeup Obsession Eyeshadow Scene. Oké, ik kon het niet laten om een dotje hiervan in het hoekje van mijn wenkbrauw aan te brengen!

Lil Mama make-up inspired

Lil Mama make-up inspired

Lil Mama make-up inspired

Op naar mijn simpele foundationbasis, want de oppervlakkige kleurverschillen in mijn gezicht kon ik uitvagen met de Max Factor Miracle Match Foundation in Warm Almond. De grotere imperfecties pakte ik aan met L.A. Girl HD PRO Conceal Porcelain, bakte het af met de talkpoeder van de Kruidvat, bracht wat schaduw in mijn gezicht terug met de NYX Love Contours All Palette en een subtiele blos op de wangen met de NYX Sweet Cheeks Blush Palette.

Lil Mama make-up inspired

Lil Mama make-up inspired

Lil Mama make-up inspired

Highlight game has to be strong baby! Een vleugje van de ColourPop Super Shock Cheek in Flexitarian op de hoogste punten in het gezicht met daaroverheen weer de peachy oogschaduw van Makeup Obssesion, Scene. Ondanks dat haar lippen vrij roze zijn, waren ze in mijn beleving nog roziger, waardoor ik ietsjes te aanwezig uitpakte met RoseBud van Wet N Wild! Afhappen, talkpoeder eroverheen, een stukje lichter en matter.

Lil Mama make-up inspired

Weet je hoe vreemd het is om weer in de normale make-up te zitten na zo’n lange periode alleen maar Halloween gerelateerde dingen te maken? Héél apart! Gelukkig is het een vrij normale, luchtige make-up look met een spannende combinatie, want je Koning heeft een kleine kleurencrisis door de overload aan SFX looks, haha! Geen zorgen, dit trekt recht voordat het kerst is!

Wat wil jij graag zien in de kerstperiode?


4 Comments

 • Jesse

  04/11/2017

  Heel mooi beter dan Lil Mama.

  Reply
 • Irma

  04/11/2017

  Gorgeous lady!
  Wat een hoop wimpers! Echt heel mooi!

  Reply
  • CynthiaKoning

   04/11/2017

   Haaa, thanks babe! Ja, ik gebruik weer een wimperkrultang, works like a damn charm! <3 And falsies of course.. haha. :')

   Reply

Geef een reactie