VIDEO: Bloopers en outtakes van de Halloween periode!

Ja, het is weer een kleurrijke video, want het afgelopen Halloween seizoen bracht weer wat moois met zich mee! Van nepbloed wat niet alleen eindige op mijn gezicht, maar ook mijn spiegel, bureau, stoel en de grond, maar ook de onzin die ik uitkraam als ik moet wachten, al ver in mijn lange make-up sessie ben inclusief wat zeldzame bloopers.. Ja, blooper video no. 4!

bloopersLIPSTICK SHOT, chique.

Weet je hoe vaak ik niet eens door heb dat ik een blooper bega? Of dat ik ongegeneerd tegen jullie aan het praten ben zonder dat ik doorheb dat ik zoveel klets? Krijg alleen wat later een antwoord, maar dat is ook zo in de stream, alleen is de lag nu mega groot, haha!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het erge is nog dat er ook een deel bestaat wat niet de bloopers haalt, omdat het niet leuk genoeg is, te vaak al is gebeurd in andere blooper video’s, waardoor de humor eraf is, maar ook dingen die ik laat vallen, als er bloed overal naar toe wordt gespetterd hoe ik mijn omgeving controleer, alsof ik de schade nog kan beperken. Ja, het gaat ook bij mij mis, maar dat maakt ons beide menselijk!

Wat vind jij de leukste bloopers om te zien?


3 Comments

 • femketje

  05/11/2017

  haha geweldige video :D love it!

  Reply
 • Elly

  05/11/2017

  Prachtige bloopers, zo leuk en tof van je dat je ze gewoon aan ons laat zien.

  Reply
 • Thomasxx

  05/11/2017

  I LOVE YOUR LAUGH!!
  XXXXxxxxXXXX

  Reply

Geef een reactie