Artdeco Bronzing Blusher, Glow Bronzer en Bronzing Magnum Powder!

Bronzer is net zoals oogschaduw voor mij, net zoals een eyeliner, alle drie zijn onmisbaar in mijn make-up looks! Het liefst voeg ik nog de nepwimpers eraan toe, maar als ik terugga naar het begin mijn make-up carrière zal je de drie items opnieuw spotten en ook Artdeco gaat hier graag in mee, inclusief een gorgeous blush, namelijk de Artdeco Bronzing Magnum Powder, Artdeco Glow Bronzer en de Artdeco Bronzing Blusher!

Artdeco Bronzing Blusher

Artdeco Bronzing Blusher

Jongens, ik blijf het zeggen, maar Artdeco weet mij altijd opnieuw te verrassen met hun chique verpakkingen! Van de drie producten ontving ik er twee in een schitterende layout, maar de blush bevond zich los in het perspakket, waardoor deze ook al op de foto’s beschadigd is, wel past deze ook in de verpakking van de Glow Bronzer, aangezien je ze aan de onderkant eruit kunt drukken.

Artdeco Bronzing Blusher

Artdeco Bronzing Blusher

Hoogglans cognac bruin met daaronder een sjabloon erin gedrukt en de naam in de deksel gegraveerd + een spiegel aan de binnenkant. Artdeco test niet in Europa op dieren, maar helaas nog steeds in China, wat het merk niet dierproefvrij maakt.

Artdeco Bronzing Blusher

Artdeco Bronzing Blusher

Laten we aftrappen met de grootste van de drie, namelijk de Artdeco Bronzing Magnum Powder! Zoals je al ziet sluiten de verpakkingen van de parels nauw op elkaar aan, alleen is deze een slag groter. Bij het openen komt het driedimensionaal patroon je tegemoet met een vrij matte hazelnoot kleur met hier en daar en subtiel goud shimmertje.

Artdeco Bronzing Blusher

Artdeco Bronzing Blusher

Artdeco Bronzing Blusher

De Artdeco Bronzing Magnum Powder doet mijn huid wat opwarmen, past goed bij mijn teint, maakt mij niet geler dan dat ik al ben, maar doet de boel opfrissen! De bronzer is vrij romig, mooi subtiel, makkelijk op te bouwen en te blenden, waterproof, kan voor contouren worden gebruikt, ondanks de fijne shimmer die erin is verwerkt.

Artdeco Bronzing Blusher

Artdeco Bronzing Blusher

Artdeco Bronzing Blusher

Bij de Artdeco Glow Bronzer is de kleur een stuk intenser en donkerder, neigt meer naar de chocoladebruine kant met een royale scheut goud erdoorheen. Opnieuw het extravagante uiterlijk met het driedimensionale patroon wat de zon voorstelt, begin je van binnenuit met een gouden bronzer, een tintje lichter en uiteindelijk kom je uit bij de donkerste kleur.

Artdeco Bronzing Blusher

Artdeco Bronzing Blusher

Artdeco Bronzing BlusherNa het swatchen van de kleuren.

Artdeco Bronzing Blusher

Ik besloot alle drie de ‘verdiepingen’ te swatchen, maar kwam er al snel achter dat het middelste gedeelte een overspray is, het is even royaal bedekt met goud, maar al snel zal je eindigen met de laatste kleur in de rij, aangezien de tweede en derde gedeelte vrijwel exact dezelfde teint is. De Artdeco Glow Bronzer bevat net zoals de andere items geen parabenen en is minerale olie vrij!

Artdeco Bronzing Blusher

Artdeco Bronzing Blusher

Artdeco Bronzing Blusher

Met de Artdeco Bronzing Blusher besloot het merk om wat kleur in de brouwerij te brengen, want de blush is verrijkt met twee verschillende tinten, namelijk een zalmkleur die zich bevindt in de kern en omringd is met een koraalroze tint inclusief een gouden shimmer. Opnieuw een overspray in het midden, maar de laatste swatch op mijn arm is het effect wat je zal krijgen met je kwast. Net zoals bij de Glow Bronzer, alle kleuren ineen.

Artdeco Bronzing Blusher

Het is een redelijk koele blush, wordt een tikkeltje warmer dankzij de gouden shimmers die erin zitten, maar dit is juist natuurlijk. Het kan doorgaan voor een highlighter en blush in één, maar je wordt er geen glimworm door. Net zoals de andere producten uitstekend op te bouwen en goed te smudgen tot een naturel resultaat.

Het zijn echte plaatjes, zowel het uiterlijk als de binnenkant is een ware eyecatcher! De Artdeco Glow Bronzer is prachtig, meer door het opwarmen van de huid, voor het sunkissed effect, maar ook ideaal voor de donkere dames en heren onder ons! Sowieso kun je jezelf voorzien van een gezonde glow op de wangen met een subtiele contour als je daarvan houdt! Trouwens, check ook de unieke ombre lipstick uit de Paradise Island collectie of de gave eyeshadow sticks!

De Artdeco Bronzing Magnum Powder is verkrijgbaar €24,95 bij o.a. Topshelf waar ook de Artdeco Glow Bronzer en de Artdeco Bronzing Blusher voor dezelfde prijs worden verkocht!

Heb jij producten van Artdeco? Of iets van de Paradise Island collectie?


6 Comments

 • femketje

  06/11/2017

  oehh die printjes alleen al :3

  Reply
 • Elly

  06/11/2017

  Gewoon schitterend.

  Reply
 • Jesse

  06/11/2017

  Ik ben nog niet bekend met de producten van Artdeco maar nu ben ik er toch wel heel benieuwd naar.

  Reply
 • Jeroen.

  06/11/2017

  Ik vind deze collectie zo mooi! Zowel de verpakkingen als de producten zelf.
  Het is gewoon zonde om ze te gebruiken, ik zou er alleen maar naar kijken ;-))

  Reply
 • Mariekke

  06/11/2017

  Jammer, dat ze nog in China testen!!

  Reply
 • Irma

  08/11/2017

  Heel mooi product!
  Zo jammer dat ze nog op dieren testen! :(

  Reply

Geef een reactie