Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory.

De wintermaanden komen eraan, wat ook inhoud dat de huid een tikkeltje grauwer kan gaan ogen, maar daarvoor hebben we verschillende make-up producten, waaronder een zalige foundation om de boel te blokkeren inclusief een bijpassende concealer. Dan zit je bij Delilah Cosmetics goed, ontmoet mijn nieuwe aanwinst, de Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory!

Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory

Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory

Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory

Gehuld in rose gold voor een elegante verpakking van de Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory met een dop die je kunt verwijderen, waardoor het kwastje zichtbaar wordt. Druk een aantal keer op de achterkant waar zich een kliksysteem in bevindt en het product wordt in het kwastje gelanceerd, zodat je hygiënisch vanaf de brush kunt werken! Hier kun je ook gemakkelijk de hoeveelheid mee doseren.

Delilah Fade Away Future Resist Concealer IvoryDelilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory

Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory

Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory

De concealer is verkrijgbaar in vier verschillende tinten waarvan Ivory de lichtste is uit de collectie.  Wist je trouwens dat Delilah Cosmetics dierproefvrij is? Daarnaast bevat de Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory geen parabenen, maar wel suikerbiet en rozenwortel wat ervoor zorgt dat de opgezwollen huid wordt verminderd + de donkerheid van je wallen neemt af.

Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory

Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory

Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory

Een royale dekking als het aankomt op het wegwerken van wallen, maar ook oneffenheden en heeft meerdere functies als het op mijn doeleindes van concealer aankomt, namelijk ook highlighten van het gezicht! Met de Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory zijn de opties eindeloos, past uitstekend bij mijn huid dankzij de lichte kleur en de gele ondertoon.

Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory

Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory

Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory

Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory

Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory

Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory

De structuur is enorm licht en luchtig, makkelijk te blenden en opbouwen indien dat nodig is, is ook mogelijk. Het wordt niet cakey en als je goed de concealer fixeert met een poeder gaat deze niet creasen gedurende dag. Trouwens, de aroma die de Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory bevat is zalig! Heel verfrissend, haast bloemig, maar niet overheersend.

Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory

Zelf breng ik de concealer aan met een kwastje, blend het met mijn beautyblender in de huid voor het prachtige airbrush effect en set het met een gezichtspoeder. Het trekt een lange dag met gemak, juist nauw aan op mijn huidteint inclusief de gele ondertoon! Bekijk ook de Delilah Time Frame Future Resist Foundation of de Delilah Sunset Matte Bronzer als je opzoek bent naar een natuurlijke bronzer!

De Delilah Fade Away Future Resist Concealer Ivory is o.a. verkrijgbaar in hun webshop voor €32,50!

Heb jij producten van Delilah Cosmetics in bezit?


3 Comments

 • Sonja

  08/11/2017

  Lekker makkelijk dat kwastje en heel hygiënisch.

  Reply
 • Anita

  08/11/2017

  Had nog niet gehoord van deze producten lijkt mij vooral handig om mee te nemen.

  Reply
 • Irma

  08/11/2017

  Oeh, ik ben altijd opzoek naar nieuwe concealers!
  I might give this one a try!

  Reply

Geef een reactie