Jeffree Star Velour Liquid Lipstick: Prom Night, Anna Nicole, Redrum, Posh Spice en Weirdo!

Het was een hele happening aan het einde van 2014, want Jeffree Star lanceerde zijn allereerste Jeffree Star Velour Liquid Lipstick in drie kleuren, waaronder Prom Night en Redrum! Deze schoven al eerder voorbij in een review, maar ook de kerst limited edition Crocodile Tears. Vandaag gaat het om mijn all time favorieten namelijk de Jeffree Star Velour Liquid Lipstick in Prom Night, Anna Nicole, Redrum, Posh Spice en Weirdo!

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Verpakkingen die van binnenuit zijn gehuld in Jeffree’s favoriete kleur, namelijk roze! Daarop wordt ook het welbekende logo van hem gepresenteerd in het zilver, meer informatie, waaronder de inhoud van maar ook de inhoud van 5,6ml en bevatten ze een seal met de naam van de vloeibare lipstick zelf.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

De Velour Liquid Lipsticks komen in transparante hulzen met een roze dop, sterren die opnieuw overal worden afgebeeld en een royale, schuin afgesneden applicator die een mooie hoeveelheid product oppakt. Zelf werk ik vaak met kwasten, tenzij ik de nude kleur Posh Spice gebruik, aangezien ik een kluns ben met applicators, maar zelden dubbel dip ik in de lipstick.

Jeffree Star Velour Liquid LipstickNet aangebracht.

Jeffree Star Velour Liquid LipstickAllemaal ingedroogd.

De swatches van boven naar onder:
Prom Night: Neonroze, mat.
Anna Nicole: Feloranje, mat.
Redrum: Bloedrood, mat.
Posh Spice: Donkere nude kleur met vleugje taupe, mat.
Weirdo: Gitzwart, mat.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

De vloeibare lipsticks drogen binnen enkele minuten in, bij dunne laagjes moet je snel werken, helemaal als je buiten de lijnen gaat, want als het eenmaal is ingedroogd zit het muurvast. Je kunt urenlang genieten van de matte, fluwelen finish die ook mat blijft gedurende tijd dat je de lipstick draagt. Een drankje overleeft het met gemak, een hapje ook, maar bij een volledige maaltijd moet je de binnenkant wat bijwerken. Op lange dagen kan ik deze in de ochtend opdoen, tussendoor wat bijwerken hier en daar en gewoon met kersverse lippen weer thuiskomen. Longlasting, for sure!

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Prom Night is vrij intens van zichzelf, felroze, spreekt enorm, is een blikvanger, dekt met één laagje al voldoende, twee maakt het net wat af. Helaas kan de kleur wel wat in de huid trekken, zelf vind ik dit geen probleem, maar kan mij voorstellen dat je het minder plezant vindt. De lipstick heeft een blauwe ondertoon, wat inhoud dat je tanden een aantal tinten witter worden tijdens het dragen!

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Anna Nicole is opnieuw zo’n zomerse tint, feloranje, neigt haast naar de neon kant toe, maar kan zich redelijk inhouden. De lipstick heeft zeker twee lagen nodig om tot haar recht te komen, is geschikt voor dagelijks make-up looks, vooral als je van een zalige kleur houdt op de lippen.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Bij Redrum zit je altijd goed, helemaal als je in to de pin up looks bent! Een heldere bloedrood met een oranje ondertoon waardoor je tanden witter lijken. Een laagje is ruim voldoende, inmiddels heb ik er al twee van versleten, net zoals Prom Night, echt must haves!

effree Star Velour Liquid Lipstick

effree Star Velour Liquid Lipstick

effree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Posh Spice is extravagant door de taupeachtige toon die eraan is gekoppeld, desondanks gebruik ik het als één van mijn nude lipstick on the go! Dagenlang, week in, week uit, maanden op rij droeg ik deze achter elkaar. Geweldige tint, koele kleur, matcht uitstekend met een gele ondertoon, ideaal voor in combinatie met heftige oogmake-up.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

effree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Weirdo, wat moet ik nog meer vertellen? Het is een fantastische, diepzwarte lipstick die je in je make-up stash moet hebben! Sowieso moet je een zwarte lipstick in je collectie hebben, hiermee kun je ook lipsticks donkerder maken + de Velour Liquid Lipsticks van Jeffree Star zijn eye safe, wat inhoud dat je ze ook als eyeliner kunt gebruiken. Prom Night is veilig voor je ogen, maar staint, waardoor het niet eye safe is. Weirdo heeft wel minimaal twee tot drie lagen nodig om zo intens te worden.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star blijft mij verbazen met zijn unieke kleuren die ik allemaal wil hebben, want de kwaliteit is uitmuntend. De houdbaarheid is minimaal vier tot vijf uur, gewaagde kleuren tot aan een heel neutraal assortiment, bevatten geen parabenen + gluten en daarnaast is zijn make-up merk dierproefvrij én vegan!

De Jeffree Star Velour Liquid Lipstick in Prom Night, Anna Nicole, Redrum, Posh Spice en Weirdo is verkrijgbaar in zijn eigen Amerikaanse webshop voor $18(€15,52) per stuk. Pas op, je hebt kans op invoerkosten! Op dit moment worden ze ook verkocht bij TheMakeUpSpot voor €20,95.

Heb jij een Jeffree Star Velour Liquid Lipstick? Welke kleur heb jij? En welke wil je nog hebben?


5 Comments

 • Britt

  08/11/2017

  Posh Spice staat echt nog op mijn wishlist, dat is zo’n prachtige en bijzondere kleur!

  Reply
 • femketje

  08/11/2017

  Gotta love weirdo ♡

  Reply
 • Irma

  08/11/2017

  Ze zien er altijd zo mooi bij je uit!
  Weirdo en Redrum zijn voor mij toch wel favorieten <3

  Reply
 • Jessica J.

  12/11/2017

  Ik ben zooo verliefd op z’n Velour Liquid Lipsticks! De laatste tijd draag ik vrijwel uitsluitend I’m Shook. Prachtkleurtje!

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/11/2017

   Oh girl, die is ook prachtig! Bijna elke kleur van JS zou ik willen hebben.. WHO AM I KIDDING. I want all of them!

   Reply

Geef een reactie