Last week, I was thankful for.. #179

Van mijn make-up looks moet ik het op dit moment niet hebben, vanwege mijn dipje door teveel te hebben geven met Halloween moet ik even resetten en heb ik nu stront aan mijn handen. Geen sierlijke eyeliners, maar dikke vleugels van een misvormde draak, lipstick buiten de randen en godsgruwelijk lelijke kleurencombinaties. Gelukkig stonden er veel leuke dingen op het menu, waaronder de verjaardag van mijn opa, gezellige livestreams jullie, sushi eten met Naab en vrije dagen om weer op te laden! Good day thankful 179!

thankful 179Hier heb ik de hele week naar uitgekeken, hahaha!

Linkin Park concert terugkijken – SuperFly ASMR – vooruitwerken – sushi leftovers – gezellige livestream op YouTube – in de artistieke make-up – reality soap van Andre Hazes – Hopsin – reinigen van mijn lenzen – Oasis – dolls die mijn looks namaken! – Halloween afronden – Becky G – livestreams van de LA Beast – schilderen – Mom’s homemade pasta met uien uit de tuin! – Flodder – Pinterest – G-Eazy – maken van een schilderij waar ik trots op ben – volle maan – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Redrum – Bob’s Burgers – schoonmaken van mijn kamer – ASMR – nieuwe nummer van Machine Gun Kelly – opruimen van mijn administratie – sushi – nieuwe nummer van Hopsin – Mom’s homemade red velvet cake – Expeditie Robinson – koekjes maken met Mom – borrelen met opa en oma – gyozas – kerstmuziek – mijn eerste yoga sessie – documentaire over Oasis – het maken van mijn kerstschema’s – Kings of Leon – behalen van vele deadlines – Sleek Solstice Highlighting Palette – uitkijken naar het nieuwe album van Hopsin – films kijken – drankjes doen met mijn broeders – hebben van een vrije dag – Mom’s homemade pizza – Tedx Talks – inplannen van mijn kerstvakantie!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


6 Comments

 • Jeroen.

  09/11/2017

  Mijn eigen gemaakte appelcake met hulp van Pinterest.
  En hij is diezelfde dag nog opgegaan.
  Nom.

  Reply
  • CynthiaKoning

   09/11/2017

   Haahahaah, that’s the spirit! Teken dat je appelcake in de smaak viel! :D

   Reply
 • Irma

  09/11/2017

  Aaah goed dat je even het rustig aan doet na Halloween!
  En zou je een keer een artikel willen maken met je favoriete documentaires of favoriete Tedx Talks? Ben heel benieuwd namelijk!

  Reply
  • CynthiaKoning

   09/11/2017

   Ja man, moet de kerst weer knallen hé! Ik wil graag all in gaan, maar heb inmiddels mijn vibe weer back. :) Ik vind het moeilijk om mijn favo docu’s bij elkaar te rapen, heb op dit moment drie documentaires, maar het artikel is in de maak. Een Tedx Talk artikel is inderdaad ook tof. Ik ga kijken wat ik voor je kan doen doll! :)

   Reply
 • Minoes

  09/11/2017

  Wat een lijst elke week!
  Leuk om altijd weer te zien hoe dankbaar je bent, vooral ook met de alledaagse kleine dingen.
  Girl your blessed.

  Reply
  • CynthiaKoning

   09/11/2017

   Dankjewel doll! Ja, het is belangrijk om stil te staan bij de kleine momenten! <3

   Reply

Geef een reactie