Rendier Meets Cynthia.

Horen jullie dat ook? Dat zijn de rinkelende belletjes voor de opkomende kerstdagen! Het mag vandaag wel de dag zijn dat jouw lampje branden mag, maar ondanks dat het Sint Maarten is verlang ik naar de decemberperiode. Gezellig met de familie, kerstversiering royaal verspreid door het huis met een laagje sneeuw op de stenen. Kleine voetstapjes van misschien.. een rendier Meets Cynthia!

rendier make-up

Aftrappen met de Max Factor Smooth Miracle Primer, vervolgens de NYX Proof It Waterproof Eyeshadow Primer op de oogleden en de INGLOT Eyeshadow 342 tussen mijn wenkbrauwharen om vervolgens de boel weer te corrigeren met de NYX Mineral Foundation Stick Light. We hebben een egale basis nodig, vandaar dat ik koos om met de Max Factor Miracle Match Foundation te beginnen.

rendier make-up

rendier make-up

rendier make-up

Door het snoetje meer te laten spreken bracht ik royaal de L.A. Girl HD PRO Conceal Porcelain aan onder mijn ogen, voorhoofd, neusbrug en boven mijn lip. Flink afpoederen met de talkpoeder van de Kruidvat, een stevige contour erop met de NYX Highlight & Contour Pro Palette, zodat ik ook daaruit een bruinige bronzer kon vinden voor op de appels van mijn wangen. Ooit een rendier gezien met blush? Nee, ik ook niet! But that highlight tho! Niet te zuinig depte ik met mijn vingertoppen op de hoogste punten in het gezicht de ColourPop Super Shock Cheek in Stole The Show.

rendier make-up
rendier make-up

rendier make-up

Over naar de oogmake-up voor de Delilah Colour Intense Compact Powder Eyeshadow in de romige creme kleur genaamd Daisy. Perfect voor op het wenkbrauwbot, deels in de crease en bovenop het NYX Jumbo Pencil in Milk op de oogleden. Met Biscuit van hetzelfde merk gaf ik mijn arcadeboog meer schaduw en liet deze overlopen in mijn neuscontour!

rendier make-up

rendier make-up

De ogen van een rendier zijn vrij amandelvormig, vandaar dat ik aan de bovenkant koos voor een sensuele winged eyeliner met de NYX Liquid Liner Black en voor de inner corner wing stapte ik over naar de NYX That’s The Point Eyeliner A Bit Edgy. Niet alleen zijn het amandeltjes, maar ook enorm groot, vandaar dat ik mijn waterlijn + daaronder invulde met het NYX Jumbo Pencil Milk en het meer definitie gaf met de hazelnootkleur van Delilah.

rendier make-up

rendier make-up

rendier make-up

Alleen was dat niet voldoende, vandaar dat ik overstapte naar de Morphe Brushes 35B Palette, viste er een gitzwart uit en legde meer nadruk op het nieuwe ooglid aan de onderkant. Daarnaast voegde ik er zo’n drie nieuwe wimpers aan toe. Speaking of wimpers, ik voorzag de mijne van een laag Artdeco Color & Care Mascara, plakte falsies van de Action erop met de DUO Lash Glue in DarkTone. Een vleugje highlighter op het wenkbrauwbot + in de ooghoeken met ColourPop Super Shock Shadow in Valley Girl.

rendier make-up

rendier make-up

rendier make-up

Het neusje is eenvoudig om te maken, een simpele eyeliner die ik ook op de ogen had gebruikt voor het lijntje van mijn neus naar bovenlip en vulde de rest in met Weirdo van Jeffree Star. Aan de onderkant ging ik voor Velour Liquid Lipstick Posh Spice van JS, voegde nog enkele witte stippen toe zoals rendieren hebben met de Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body Paint in White.

rendier make-up

rendier make-up

Met een tang liep ik naar buiten, ging op rooftocht voor het gewei, aangezien takjes daar uitstekend voor kunnen dienen! Natuurlijk kun je ook voor de stoffen variant gaan, maar helaas hadden wij deze niet meer in huis. Het is een veel aangevraagde look met een special effects make-up tintje. Check trouwens de tutorial voor de schotwond, aangezien ik hier exact hetzelfde heb gedaan! Spirit gum, huidwax, blenden, gaten boren en bloed toevoegen. Jongens, het is bijna zo ver, kerst!

Wat voor een kerst make-up look wil jij graag zien?


3 Comments

 • femketje

  11/11/2017

  1 van mijn favo looks om te maken :D love it!

  Reply
 • Thomasxx

  11/11/2017

  Poor Bambi shot through the head!
  I LOVE BAMBI!!!!
  XXXXxxxxXXXX.

  Reply

Geef een reactie