Last week, I was thankful for.. #180

Zodra mijn planning voor de feestdagen staat ben ik de eerste weken nauwelijks bereikbaar, zowel in mijn persoonlijk leven als op social media en focus mij voornamelijk op het vooruitwerken om de lange lijst te kunnen verkleinen, zodat ik in de decembermaand kan genieten. Voorbereidingen treffen, filmen, artikelen schrijven, veel editen en dit bijna dagelijks! Halverwege de week werd ik wat ziek, waardoor het wat moeizamer verliep, maar zaterdag kon ik mijn tempo weer oppakken, aangezien het ook bij ons Sint Maarten was! Good day thankful 180!

Thankful 180

Oasis – livestreams van LA Beast – werken aan de kerstplanning – Snapchat Takeover bij Jorgita Santos Makeup – Monday Night Football – de openhaard – livestream van MinxLaura123 – Shameless – Mom’s homemade red velvet cupcakes – Pinterest – yoga – beantwoorden van comments! <3 – cheese curlz – Kings of Leon – in de SFX – Ambulance – persoonlijke updates op Patreon – herfstachtige dagen – afwerken van to do lists – Bob’s Burgers – Mom’s homemade Indonesisch gerecht – stoffenmarkt – 1000 followers op mijn kunst Instagram! – Pinterest – kijken van films – bezoeken van kerstwinkels – Honey I Washed the Kids van Lush – orderen van mijn social media – in de kerst make-up – 14,500,000 views op mijn trypophobia hand – de release date van G-Eazy’s album – vooruitwerken met de video’s – het publiceren van een nieuw schilderij in mijn Etsy shop – Expeditie Robinson – behalen van deadlines – drankjes doen met Naab – de kerstcollectie van Jeffree Star – documentaires kijken – werken aan mijn schilderijen – achter de schermen werken – rondkijken voor kerstcadeaus – Sunday Night Football!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


8 Comments

 • femketje

  13/11/2017

  ik vind het zo stoer van je dat je je schilderijen verkoopt <3 awesome!

  Reply
 • Paul

  13/11/2017

  Ik wil ook een openhaard en het liefst in mijn slaapkamer.

  Reply
 • Mellody

  13/11/2017

  Onze nieuwe Rembrandt.
  Looking good on Etsy.

  Reply
 • Irma

  14/11/2017

  Aah wat ziet je Etsy er goed uit!
  Keep on painting girl!

  Reply

Geef een reactie