Lush zeep Baked Alaska!

Het is een pak van mijn hart, want het stuk zeep ligt weer in de schappen van de zalig ruikende winkel waarvan de aroma’s je al van een flinke afstand tegemoet komt in o.a. de straten van Amsterdam! De Lush zeep Baked Alaska is een onderdeel van de wintercollectie en daardoor alleen verkrijgbaar in de winterperiode, waardoor ik er nog meer naar hunker en altijd een stukje op voorraad wil hebben!

Lush zeep Baked Alaska

Lush zeep Baked Alaska

Moet ik mij schamen als ik zeg dat ik het stuk al drie keer heb aangeschaft? Nadat Lush voorgoed afscheid nam van Snowglobe stapte ik over naar Baked Alaska, aangezien deze erg aan elkaar zijn gewaagd. Snowglobe is een tikkeltje meer citroenachtig, terwijl Baked Alaska meer naar grapefruit neigt en een stuk intenser is, kortom nog lekkerder!

Lush zeep Baked Alaska

Lush zeep Baked Alaska

Laat de buitenkant van de zeep je niet in het ootje nemen, want de witte laag is een verhulling van de giftige kleuren aan de binnenkant! Neongroen wat overloopt naar een klavergroen met ronde ballen van oranje en wat roods, maar er bestaan ook stukken met wat blauws erin. Kijk maar naar het puntje, daar spot je wat van de kleur! Je hebt eigenlijk de regenboog in handen!

Lush zeep Baked Alaska

Het gaat om een zeep gemaakt van raapzaadolie, kokosolie, verfrissende grapefruitolie en citroenmirte. Daarnaast bevat de Lush zeep Baked Alaska ook fair trade cacaoboter wat de huid verzorgt, is het product dierproefvrij en vegan! Zelf heb ik een vrij droge huid, waardoor ik mij na afloop alsnog insmeer met body butter, omdat het niet voedend genoeg is.

Lush zeep Baked Alaska

Lush zeep Baked Alaska

De oppeppende aroma doet mijn mond altijd wateren, omdat het vrij zoet is, maar ook een zuurtje! Ben je gek op citroen of grapefruit? Dan is dit écht jouw zeep! Zodra ik de Lush zeep Baked Alaska heb gebruikt ruikt de hele douche erna, de overloop en blijft het een tijdje ronddwalen op de huid, zalig.

Lush zeep Baked Alaska

Wist je dat Lush ook een recycle systeem hebt waar jijzelf aan kan deelnemen? De zwarte potjes van o.a. gezichtmaskers mag je namelijk terugbrengen naar de winkel, nadat je deze hebt opgemaakt. Lever minimaal vijf potjes in voor een gratis gezichtsmasker!

De Lush zeep Baked Alaska is verkrijgbaar bij Lush voor €6,25 per 100g.

Heb jij een stukje Lush zeep Baked Alaska?


3 Comments

 • Anita

  16/11/2017

  Yeah Lush die winkel ruik ik al helemaal hier.
  Ik heb zelf Rock Star en mijn vriend heeft Baked Alaska.
  Zalig gewoon.

  Reply
 • Irma

  17/11/2017

  Ik hoor echt ALTIJD goede verhalen over deze zeep, maar ik heb hem zelf nog nooit geroken!
  Ik ben wel echt gek op citrusfruit, dus ik vind hem sowieso geweldig haha

  Reply
 • Jessica J.

  17/11/2017

  Ik heb nog nooit een stuk zeep van Lush gebruikt! Daar moet dringend verandering in komen, vind ik!

  Reply

Geef een reactie