6 feestelijke Meets Cynthia’s!

De kerstperiode gaat bijna aanbreken, inmiddels evolueer ik van de bloederige Halloween looks naar iets charmanters om mij zometeen volledig te kunnen focussen op de sprankelende feestlooks voor de laatste maand van het jaar! Vandaag blikken we terug op de zes feestelijke Meets Cynthia’s met teveel glitter, shimmer en alles wat rondom december heen hangt!

feestelijke make-up

Jeetje, dat haar! Waar is dat gebleven? Weet je dat het mij al een aantal jaar niet meer lukt om het zo in model te krijgen? Sowieso omdat mijn haar te dik en zwaar is geworden, waardoor het model niet lang meer hetzelfde blijft zitten. Tijd om mijn extensions weer te gaan verven, want ik wil hetzelfde effect nabootsen, haha! De titel van het artikel is echt slecht, aangezien ik er écht iets creatiefs van probeer te maken, maar bij deze blauwe kerstlook was dat niet het geval.. oeps!

feestelijke make-up

Het blijft een favoriet, zowel omdat het special effects make-up is, maar ook omdat ik Elf On The Shelf zo’n geweldig concept vind! Jammer dat het voornamelijk op de Verenigde Staten is gericht, aangezien het hier ook zeker was aangeslagen. Je hebt er vijf, maar de dondersteen Jordan is echt mijn elf, vooral omdat hij op het kind zijn kop had getekend, haha!

feestelijke make-up

Ineens had ik het onder de knie, namelijk glitters op een elegante manier toevoegen aan mijn make-up looks zonder dat het een chaos werd. Bij Yellow Christmas was het combinatie van kleuren die het tot een feestelijke favoriet bracht! Ondanks dat het pareltje afstamt uit de jaren 2014 waren mijn make-up skills al aan de betere hand.

feestelijke make-up

Het is een veel besproken look, maar ook veel aangevraagd rondom de kerstdagen, want wie houdt er niet van The Grinch?! De groene rakker wilt kerst graag verpesten, maar wat er ook gebeurd, het feest gaat door. Een hoop kneedwerk doordat ik met huidwax aan de slag ging, eentje die ik over een aantal jaar weer wil maken in een betere versie, so stay tuned!

feestelijke make-up

feestelijke make-up

Een sensuele make-up look die ik omtoverde naar het gezicht van een rendier, althans de contouren hier en daar + het schattige neusje wat zij hebben. Takken in het haar, nog meer highlighter en wimpers om het vervolgens neer te schieten met huidwax en bloed voor een rauw, maar toch gruwelijk randje, aangezien we van special effects make-up houden, yee!

feestelijke make-up

Wie heeft er nou geen kersttradities? Ik heb er ontzettend veel, van Serious Request tot aan het uitmesten van mijn kamer tot het kijken van kerstfilms en daar valt The Nightmare Before Christmas ook onder. Jack Skellington maakte ik ooit in de zomer, maar liet zijn geliefde Sally terugkomen rondom de decemberperiode voor de feestelijke sferen.

feestelijke make-up

Terugblikken, ik blijf ervan houden, vooral omdat de variatie groot is, maar ook mijn make-up skills vooruit zijn gegaan. Gelukkig maar. Van cartoon figuren tot aan sierlijke, feestelijke make-up looks die voorbij schuiven in de laatste periode van het jaar. Sinds kort is de december categorie ook weer zichtbaar in de lijst, maar kun je ook zelf even terugkijken in de voorgaande jaren door middel van de kerst tag!

Wie wil jij graag nog zien shinen in de decembermaand?


8 Comments

 • Rachel

  18/11/2017

  Love them all!

  Reply
 • Sonja

  18/11/2017

  The Grinch is het allerleukst.

  Reply
 • Thomasxx

  18/11/2017

  OMG I LOVE SALLY!!!!
  XXXXxxxxXXXX.

  Reply
  • CynthiaKoning

   20/11/2017

   YEEEEE! Me too! Ik kan niet wachten om de film weer te kijken! <3

   Reply
 • Irma

  21/11/2017

  Loooove it!
  Vooral het rendier en yellow christmas!

  Reply
 • Britt

  01/12/2017

  Ze zijn allemaal geweldig!

  Reply

Geef een reactie