Last week, I was thankful for.. #181

Mijn week kan niet beter beginnen dan met een Victory Monday, maar ook nog eens het behalen van een make-up doel, namelijk het maken van een cut crease! Het lukte voorheen wel, maar nog niet zo goed als afgelopen keer. Druk bezig met mijn kunstcarrière, schilderen, nog meer pouren en hard bezig met het uitwerken van mijn eigen expositie. O jongens, het was ook tijd voor kerstmuziek en de intocht van Sinterklaas! Good day thankful 181!

thankful 181

Victory Monday – kerstmuziek – Kinder Bueno – documentaires kijken – in de kerst make-up – nieuwe nummer van G-Eazy – werken aan mijn exclusieve expositie – Mom’s homemade pull apart kaneelbrood – vooruitwerken – Utopia -maken van een nette cut crease – groene thee – Oasis – mijn achtergronden voor fotograferen + filmen – Marilyn Manson – Expeditie Robinson – Pinterest – bezig met mijn kerst planning – livestreams van de LABeast – homemade tonijnsalade met zelfgemaakte zongedroogde tomaten – Kings of Leon – de serie Ambulance – drankje doen met Naab – warme chocolademelk – pepernoten – fotograferen van nieuwe producten – de heldere sterrenhemel – de intocht van Sinterklaas – livestream van MinxLaura123 – Catfish the TV show – beantwoorden van comments – Naab helpen met het indelen van haar klas voor Sinterklaas! – Shameless – dolls die make-up looks van mij namaken! <3 – schilderen – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Anna Nicole – homemade pizza – Andy & Melisa – het maken van een nieuw meesterwerk – Sunday Night Football – werken achter de schermen – Lil Peep. </3

Trouwens, check even de poll op mijn Patreon, die staat openbaar, maar gaat over mijn kunstvideo’s!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Mellody

  20/11/2017

  Wil je een keertje foto’s laten zien van al je schilderijen?

  Reply
 • Jesse

  20/11/2017

  Chocolademelk met slagroom!

  Reply
 • Irma

  22/11/2017

  Joehoee, het wordt nu echt snel Sinterklaastijd!
  Inderdaad lekker pepernoten kanen en die chocolademelk naar binnen werken haha!

  Reply

Geef een reactie