Urban Decay opent Nederlandse webshop!

Het was een pak van mijn hart dat zij weer in Nederland gingen verkopen, nadat Sephora ons kikkerlandje had verlaten en het mooie merk met zich mee nam. Sinds een poos is Urban Decay weer verkrijgbaar in de Nederlandse schappen bij o.a. de ICI PARIS XL, maar op de val reep voor de feestdagen mag ik het leuke nieuws met jullie delen, want zij hebben namelijk hun Nederlandse webshop geopend!

urban decay Nederland

Van de fantastische make-up setting sprays tot aan de intense Vice lipsticks die komen in shotgun patronen, maar ook schitterende palettes, waaronder de Naked reeks! Ja, van kleurrijke producten kun je ook bij het dierproefvrije merk terecht voor wat subtiels en iets voor alledaags, laten we niet de verzorging van het gezicht vergeten.

urban decay Nederland

In de online webshop genaamd Urban-Decay.nl zal het gehele assortiment van het merk aanwezig zijn, waardoor je royaal jouw winkelmandje kunt volgooien of alvast kunt rondkijken om ideeën op te doen voor de feestdagen, aangezien Sinterklaas bijna om de hoek staat! Vergeet niet om de Holiday collectie mee te nemen tijdens het rondneuzen.

urban decay Nederland

Het mag wel om een Nederlandse webshop gaan, maar zij verzenden ook naar België en Luxemburg! Binnen twee tot vier werkdagen heb jij jouw pakketje in huis, houd hier rekening mee als je in december gaat bestellen, want je wilt het natuurlijk op tijd onder de boom neerleggen of in de zak van Sinterklaas! Op dit moment ontvang je ook nog een leuke sample bij je bestelling, spannend! Check hier de Nederlandse webshop van Urban-Decay.nl!

Ga jij bestellen bij de webshop? En wat vraag jij voor de kerst van UD?


4 Comments

 • femketje

  22/11/2017

  yaaaaaaaaaaas! :D ik ga zeker even een kijkje nemen :)

  Reply
 • Jeroen.

  22/11/2017

  OOOHMG, Cynthia hier ben ik zo blij mee!
  Ik ben gelijk even gaan kijken voor kerstcadeautjes voor (mij) en mijn vrienden.
  Vind het glitter palette zo mooi.

  Reply
 • Irma

  22/11/2017

  Aaah dit maakt het kopen van kadootjes een stuk makkelijker!

  Reply
 • Britt

  22/11/2017

  Dit is nog eens goed nieuws, zeker met de feestdagen in het vooruitzicht!

  Reply

Geef een reactie