Snapchat overzicht #18: Halloween, mijn eerste kunst expositie en persoonlijke dingen.

Voordat we december instappen wil ik graag nog met jullie terugblikken op de afgelopen periode, waaronder met de special effects make-up looks voor Halloween en Sint Maarten! Natuurlijk ook mijn allereerste keer exposeren, bezoeken van de eerste kerstshow en sushi! Goeiedag, welkom bij een gloednieuw Snapchat overzicht 18!

Snapchat overzicht 18

Speciaal voor Sint Maarten gingen Mom en ik mee met Naab naar school om de boel te versieren! Van kleine pompoen lampjes tot aan de griezelige, grote spin aan het raam. Vlaggetjes, gezelligheid en lampionnen in the making!

Snapchat overzicht 18

Ik heb een tijdje al problemen met Snapchat, want als ik mijn foto’s opsla, dan komt de tekst verticaal te staan, zoals op de foto hierboven. Anyway, hier en daar wat klusjes doen, dit keer mocht ik de potjes met verf vullen. Je kan mij niet blijer maken! Sowieso lijkt het mij wat om deel te nemen in een verffabriek of verfwinkel, zodat je kennis maakt met meerdere merken en producten.

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Weet je dat ik bijna geen Halloween looks heb vastgelegd op social media? Puur om niet mijn looks te verklappen en het een beetje geheim te houden, zodat men het niet kon roven. Hier en daar was ik wel weer live te vinden op Instagram en YouTube voor de artistieke make-up!

Snapchat overzicht 18

Voor mij begin het griezelseizoen vroeg, maar eindigt het ook een aantal dagen voordat het officieel Halloween is, maar dan is het tijd om alles weer netjes op te bergen, mijn ranzige kwasten van een schoonmaakbeurt te voorzien en alle SFX sponzen in de sop te zetten.

Snapchat overzicht 18

Dat geldt ook voor mijn kleurlenzen! Met een schoonmaakmiddel waarmee je je lenzen ontsmet heb ik ze opgepoest om infecties te voorkomen, maar ook spotte ik ineens lenzen die enkele scheuren in zich hadden. Geen idee hoe het komt! Ze liggen inmiddels in de vuilnisbak though.

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 15

Ondertussen kijk ik nog steeds trouw alle wedstrijden, ondanks dat mijn favoriet is uitgeschakeld, maar ik heb HOOP. Banksy says: “There’s always hope.” Nou en of, ik ga van het beste uit en hoop dat Aaron Rodgers binnen nu en een maand op het veld zal verschijnen. Zo niet? Houston, we got a problem. Ik bedoel niet met de NFL, maar ya girl is gonna be hella pissed.

Snapchat overzicht 18

Weet je hoe heerlijk ik het vind om met mijn kunstwerken bezig te zijn? Ondertussen ben ik doodmoe, omdat ik vroeg op moet en te laat ga slapen, maarja, story of my life toch!

Snapchat overzicht 18

Documentaires of inspirerende video’s van TEDx, ik maak daar graag even tijd voor vrij! Meestal kijk ik het naast het knippen van foto’s, schrijven van artikelen of gewoon voor on the side, maar het is een ultieme manier om kennis op te doen + te ontspannen. Op dit moment ben ik nog bezig met het verzamelen van interessante docu’s om een artikel erover te maken, so stay tuned!

Snapchat overzicht 18

In de tussentijd passeerde ik ook nog mijn oude middelbare school, namelijk ScholenGemeenschap Lelystad, afgekort de SGL. Weet je hoe raar het is om dit terug te zien? Het lijkt een stuk kleiner, maar ook omdat je nu zo anders in het leven staat. Nooit verwacht dat ik zou staan waar ik nu sta.

Snapchat overzicht 18

Sushi kan ik uitstekend zelf maken, maar het is nog lekkerder als je er twee dagen van kunt genieten doordat er leftovers overblijven! Jongens, dat is een feessie!

Snapchat overzicht 18

Ja, de NFL is ook bezig, maar hier en daar kijk ik nog weleens een gehyped gevecht, waaronder die van Mayeather en McGregor. Dit keer ging het om Remy Bonjasky en Melvin Manhoef, ondertussen zat ik gewoon in de make-up, haha!

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Een kleine greep uit de collectie make-up looks die ik de afgelopen periode heb gecreëerd, zowel voor alledaags gebruik, want ik heb totaal geen favoriete, signature look hoor.. achum. De rode lip met een killer wing is bijna dagelijkse kost. Hier en daar al wat kerst looks die je gewoon onder de kerst tag kunt terugvinden!

Snapchat overzicht 18

Mijn herstelproces gaat langzaam, maar langzaamaan probeer ik bepaalde dingen terug te krijgen in mijn routine, waardoor ik mij beter kan gaan voelen en dat is sporten! Hardlopen kan ik nog niet, vandaar dat ik rustig aan opbouw met yoga, zodat ik binnenkort weer kan rondrennen. Het beviel mij goed, inmiddels heb ik er al meerdere sessies opzitten!

Snapchat overzicht 18

Het wordt steeds kouder, waardoor ik ook weer warme dranken ga drinken, waaronder groene thee! Goed voor het lichaam, zalige smaak en lekker verwarmend. Soms aardbei of kaneel, volgens mij had ik hier kaneel. Ja, ik drink mijn thee donker, zonder suiker, aye.

Snapchat overzicht 18

Schilderen, schilderen en nog eens schilderen! Er komt vrij weinig van mijn kunst online op mijn persoonlijke Instagram, aangezien ik nu ook een kunst Instagram heb onder de naam Poppy Koning!

Snapchat overzicht 18

Vele weten het niet, maar ik ben een natuurliefhebber, voornamelijk de zonsondergang! Even heerlijk struinen, opzoek naar kastanjes, ze open pellen, gewoon lekker ravotten. Trouwens, we hadden tassen vol!

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Editen bezorgde mij de laatste tijd enorm kopzorgen! Hier en daar ging het mis met importeren, waardoor ik tot half zes in de ochtend nog bezig was, een paar uur sliep en vervolgens kon gaan knallen, omdat het was gelukt. Soms heb je gewoon van die periodes dat je er geen zin in hebt. Het is veel werk gappies!

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

We gingen naar de allereerste kerstshow, namelijk in Ermelo! Even kijken wat er gaande was, de groene ballen zijn trouwens in opkomst. In het begin kon ik ze niet waarderen in een boom, maar zo los als decoratie zijn ze gorgeous! Natuurlijk ging ik ook bij de automaat hompen, dat is traditie, weet je.

Snapchat overzicht 18

De inrichting was geweldig, heel anders dan voorgaande jaren, meer ingedeeld in bepaalde stijlen en ruimtes, waardoor je eenvoudig inspiratie kon opdoen. Kijk dit gastoestel dan, how cute!

Snapchat overzicht 18

Spot ik nou gewoon zwarte ballen? Ik wist niet eens dat je die had, uniek. Anyway, kerstbomen waren ook prachtig opgetuigd met de mooiste ornamenten!

Snapchat overzicht 18

O ja, ik heb niets, maar dan ook écht niks met mannequins. Ik vind ze creepy, heb het gevoel dat ze je aankijken en je volgen met hun ogen. Heb je dat ook? Ik ben er niet bang voor, maar voel mij altijd bekeken, haha! Misschien zijn het niet de mannequins.. ba.. dum.. tss…

Snapchat overzicht 18

De laatste tijd koester ik familietijd! Sowieso is het van belang om eens met elkaar een drankje te doen, maar rondom de winterperiode kan ik het door de kerstsfeer nog meer waarderen. Even gezellig Andre Hazes kijken met het gezin, lachen, gieren, brullen en lekker dippen met een chippie.

Snapchat overzicht 18

Mijn kop is zo schraal als de hielen van een holbewoner, vooral na de hele zooi aan special effects make-up moet ook mijn huid even detoxen. Dit keer had ik zo’n raar slakkenmasker op die ik ooit had ontvangen uit de Glossybox. Helaas lijk ik nog steeds geen 12 met die loopgraven in mijn voorhoofd.

Snapchat overzicht 18

Daar zijn we weer. Terug bij de dokter om van mijn laatste symptomen af te komen. Het proces is weer in werking gezet.

Snapchat overzicht 18

Eens in de zoveel tijd ruim ik mijn hele administratie op, van persberichten tot zakelijke papieren om een overzicht te houden. Ditmaal was ik bezig met persberichten! Even de zooi uitmesten en ondertussen luisteren naar mijn held, G-Eazy.

Snapchat overzicht 18

EINDELIJK, de open haard is weer aan! Weet je hoe blij ik daarmee ben? Ik hoor de kerstbelletjes al rinkelen, want het wordt kouder en daar is december alweer!

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Het maakt niet uit wat voor een make-up sessie ik heb, het wordt altijd één grote chaos. Van bloed op de spiegel tot schmink spetters op de muur, zelfs een keer een klodder mascara. Ja, ik weet ook niet hoe het heeft kunnen gebeuren, haha!

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Hier kun je mij voor wakker maken, sushi. Hompen tot je maag beurs is. Food goals. Ik heb nu trek in sushi. FML.

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Ja, de dag was aangebroken! Ik kon het nog niet delen met jullie totdat de opening van de expositie had plaatsgevonden, maar het is officieel, mijn eerste kunst expositie is een feit! Ik had een doel dit jaar om meer met kunst te gaan doen, in de zin van daadwerkelijk verkopen, maar niet te verwachten dat ik zou deelnemen aan mijn allereerste expo!

Snapchat overzicht 18

In de tussentijd hopte ik ook langs de stoffenmarkt met Mam, maar we konden het niet laten om even te gaan kijken bij de kerstafdeling van Intratuin. Ja, ik houd van kerstballen! Het ziet er altijd zo mooi uit, zo fotogeniek ook.

Snapchat overzicht 18

Snapchat overzicht 18

Terug naar Naab om de klas te ontdoen van Sint Maarten versieringen om dit vervolgens om te toveren tot Sinterklaas! Ik vind het heerlijk om te doen! Even de ruimte aankleden tot een gezellig festijn onder het genot van een warme kop chocolademelk.

Snapchat overzicht 18

Soms je ideeën in je hoofd over hoe je het zou willen hebben, wat je niet moet doen als het aankomt op acrylic pouring of abstracte kunst, omdat het eindresultaat het tegenovergestelde kan zijn en je kunt teleurstellen. Dat had ik namelijk, maar geen zorgen, ik probeerde het een tweede keer en tada! Wat een parel! Het duurde een flinke poos voordat het kunstwerk droog was, zeker anderhalve week. Tijd om te lakken!

Snapchat overzicht 18

Gezonde smoothies, I’m loving it! Sinds kort heb ik een nieuwe blender, waardoor het makkelijker is om de smoothies te maken, receptje volgt nog, maar ook lopen de eerste zieken alweer rond in het huis. Even een boost voor het immuunsysteem is niet verkeerd!

Snapchat overzicht 18

Het blijft lastig om een selectie te maken, vanwege mijn royale hoeveelheid aan looks, maar ook de video’s die ik post. Daarnaast veel tekstberichten met quotes, het wensen van een fijne dag, vragen en meer, maar dat is allemaal niet interessant genoeg om in het artikel te vermelden. Hierdoor is het nog moeilijker om de juiste afbeeldingen er tussen uit te halen, maar hey, effies weer een persoonlijk kijkie in mijn leven! Het volgende overzicht zal alleen maar KERST zijn, YAS!

Heb jij ook zo’n zin in de kerst periode?


6 Comments

 • Sandy

  24/11/2017

  Owh wat een heerlijk fotoverslag heb je er van gemaakt. En echt he, die sushi…knallen tot we neervallen hoor, kei lekker! Je looks waren weer geweldig gaaf allemaal, ik blijf het mooi vinden hoe je dat allemaal voor elkaar krijgt <3

  Reply
 • Anita

  24/11/2017

  Het is altijd jammer als ik al die foto’s heb gezien ik kan er niet genoeg van krijgen.

  Reply
 • Jessica J.

  24/11/2017

  Gefelicteerd met de expositie! Lijkt me geweldig om mee te maken. En girl, je Mad Hatter!! ♥

  Reply
 • femketje

  24/11/2017

  ik heb al jaren een zwarte kerstboom :D super gaaf effect met zilver ;)

  Reply
 • Britt

  28/11/2017

  Die kerstshows, heerlijk! Kan ik ultiem van genieten. Net zoals van sushi, nog heerlijker.

  Reply
 • Irma

  28/11/2017

  Joehoeee, zo leuk om dit te zien!
  Ik raak ook helemaal in de kerstsferen van al deze foto’s!

  Reply

Geef een reactie