Movember Meets Cynthia!

De baarden blijven royaal groeien in de elfde maand van het jaar, want in september kleurt het goud in verband met de kinderkanker maand en het goede doel daarvan, namelijk Gold in September. Roze staat voor Pink Ribbon in de maand oktober, maar november staat in het teken van de man! Movember Meets Cynthia!

vrouw naar man transformatie

In november vraagt men aandacht voor zaadbalkanker, prostaatkanker, maar ook zelfmoord onder mannen. Kortom, de maand november staat in het teken van de man! Vele laten hiervoor hun baard of snor staan, scheren expres één maand lang niet, maar zoals jullie weten is dat bij mij geen optie. Vandaar dat ik met een vrouw naar man transformatie aandacht wil vragen voor Movember!

vrouw naar man transformatie

Gehuld in een wit T-shirt met een kraag die ingepakt is met tissues, zodat ik mijn gezicht, nek en armen kan voorzien van de Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation. Je weet dat wit en foundation geen goede combinatie is, maar op deze manier is het mogelijk!

vrouw naar man transformatie

Royaal highlighten met de Makeup Studio Concealer Box, alleen wel het tegenovergestelde van wat ik normaal doe. Ik begon op mijn voorhoofd, nam het hele stuk mee tussen mijn wenkbrauwen, mijn neusbrug, het gedeelte waar mijn snor + lachrimpels zitten, kin, kaaklijn en onder de ogen, deels op mijn jukbeenderen.

vrouw naar man transformatie

vrouw naar man transformatie

vrouw naar man transformatie

Bouncend met de beauty blender werkte ik alles uit om vervolgens te gaan contouren met de NYX Professional Makeup Wonder Stick, maar dan de donkere kant. Hiermee gaf ik mijn haarlijn meer schaduw, rondom mijn jukbeenderen weer en terug met de Makeup Studio Concealer box naar mijn hals om daar mijn pezen + spieren aan te zetten. De boel deed ik opnieuw aanzetten met de NYX HD Concealer in Nutmeg en ging oplichten met de NYX Professional Makeup Wonder Stick, maar nu de lichtere kant.

vrouw naar man transformatie

Het was een redelijk pak met foundation en concealer, dus goed poederen met de Kruidvat Talkpoeder was een must! Vanuit de NYX Professional Makeup Highlight & Contour Pro Palette ging ik mijn donkere contour nog meer accentueren, haalde met een matte bronzer ook mijn mysterieuze blik te voorschijn door ermee op de oogleden te gaan, in de crease en richting mijn binnenste wenkbrauwen. Wat extra lijnen rondom mijn baard en mijn wenkbrauwen voor de intimiderende frons.

vrouw naar man transformatie

Weer terug naar de ogen, want hier zag het net te lieflijk eruit, terwijl ik voor een redelijk stoer imago wilde gaan. Opnieuw met de matte bronzer uit de NYX palette schaduwde ik als het ware mijn neus en mijn wallen voor meer intensiviteit. Ook haalde ik wat van de donkerbruin langs mijn onderste wimperrand om mijn ogen meer te laten spreken.

vrouw naar man transformatie

Een lekkere dikke brow met de Velour Liquid Lipstick in Weirdo van Jeffree Star voor de ultieme mannenwenkbrauw, inclusief wat haren tussen de wenkbrauwen in. Terug naar de foundation van Max Factor voor de basis van mijn baard, hiermee stippelde ik het begin erop om het intenser te maken met de Grimas schmink in het bruin.

vrouw naar man transformatie

vrouw naar man transformatie

vrouw naar man transformatie

De liptint moest redelijk natuurlijk blijven, vandaar dat ik met de L’Oréal INFALLIBLE MATTE LIP in Silencio de kleur terugbracht om het wat te verminderen met leftover foundation op de beauty blender. Het haar was eenvoudig, aangezien ik het de vorige keer ook zoiets had gedaan, namelijk het in een knot draaien, plukken aan de voorkant los en met de bruine schmink van Grimas voorzag ik mijzelf van een nieuw tintje. Voor het au naturel effect nam ik elk haartje aan de zijkant van mijn slapen en voorhoofd mee, om hier en daar wat fake strepen toe te voegen.

vrouw naar man transformatie

Oké, misschien vind ik het iets té leuk om in de huid mijn mannelijke alter ego te stappen, aangezien het niet de eerste keer was. Vandaag heeft het een belangrijke boodschap, namelijk Movember! Bezoek de website voor meer informatie, hoe je de ziektes kunt herkennen en/of bestrijden, maar ook hoe je kunt doneren!

Zet jij je in voor Movember?


5 Comments

 • Lidia

  25/11/2017

  Geweldig moest wel nog een keer kijken wie dit nou was, knappe man ; )

  Reply
 • Teddy

  25/11/2017

  Ik ben altijd zo onder de indruk van jouw creaties! Weer geweldig gedaan!

  Reply
 • Jeroen.

  25/11/2017

  Behalve het gezicht vind ik je nek echt fantastisch gedaan en dat te bedenken dat ik het tegenovergestelde doe.
  Altijd moeilijk om die adamsappel weg te werken!

  Reply
 • Lieke

  25/11/2017

  Wauw mooi gedaan! Ziet er wel realistisch uit.

  Reply
 • Irma

  28/11/2017

  Heel vet!
  Je wenkbrauwen zien er ook echt heel mannelijk uit!
  En wat goed dat je je weer inzet voor het goede doel :)

  Reply

Geef een reactie