NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick in Alien, Downtown Beauty en Vintage!

Met de donkere dagen kiezen wij er vaker voor om wat meer richting de wijn en bourbon kleuren te gaan, vooral in kleding en nagels. Laten we de make-up looks niet vergeten, helemaal niet met de NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick in de gave, mysterieuze tinten genaamd Alien, Downtown Beauty en Vintage!

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

Drie pareltjes die worden geleverd in ronde, gekleurde hulzen met hun eigen tint, een zwarte glanzende diamantdop en een redelijk lange applicator. De applicators pakken voldoende product op om royaal mee aan de slag te gaan en dankzij de ronde tip kun je gemakkelijk je cupidoboog meepakken. Wist je dat NYX Professional Makeup dierproefvrij is?!

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream LipstickNet aangebracht.

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream LipstickLaten indrogen.

Het is een rijke formule, dikker dan een gemiddelde liquid lipstick, waardoor je meer houvast hebt en preciezer kunt werken. Breng de NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick aan, laat het zo’n twee tot vijf minuten opdrogen, waardoor je de ultieme longlasting hebt. Bij mij slijten ze wel vrij snel aan de binnenkant wat je ziet, omdat het donkere tinten zijn.

De swatches van onder naar boven:
Alien = Een matzwarte lipstick
Downtown Beauty = Chocoladebruin, mat
Vintage = Donker bordeaux, mat

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

Alien is intens van kleur, dekt met één laagje voldoende, bevat net zoals alle anderen een prachtige fluwelen, matte finish. Het is zwart, maar niet nachtzwart, de kleur van mijn ziel. Nee, deze neigt wat meer naar donker antraciet.

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

Downtown Beauty vond ik een enorm moeilijke kleur om te gebruiken, net zoals een bruine nagellak, maar voor mijn Adore Delano inspired make-up look ging ik buiten mijn comfort zone en droeg dit plaatje. Ik was meteen verkocht! Het staat juist elegant, gedurfd en zeker classy! Toevallig maakte ik ook speciaal een kerstlook mee!

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

Vintage is voor de dames en heren die juist van de wijnkleuren houden, want deze bordeaux kleurige lipstick is een must have als je in to pin up looks bent! Een warme, sensueel kleur die ook voor alledaags gebruik geschikt is. Werk? Sollicitatie? Allemaal mogelijk! Vintage heeft wel twee laagjes nodig, dekt niet volledig bij de eerste.

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

Wist je dat het ook mogelijk is om de kleuren te mengen? Helemaal als je Alien in je stash hebt, aangezien je hiermee kleuren donkerder kunt maken of voor een gaaf ombre effect wilt gaan. Yeap, ze zijn multifunctioneel! Oké, dat wisten we al, omdat ik ze ook in mijn artistieke looks gebruik, maar officieel is het daar niet voor bedoelt, haha!

De NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick is in meerdere kleuren verkrijgbaar bij de NYX Professional Makeup Store zelf, maar ook online bij o.a. Douglas voor €8,35 per stuk.

Heb jij een NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick? En welke kleur?


3 Comments

 • Anita

  27/11/2017

  Vintage kleuren zijn altijd mooi in deze tijd van het jaar vooral met de feestdagen.

  Reply
 • Dana

  27/11/2017

  Ik heb zelf vintage, maar de rest van de kleuren zijn ook erg mooi :)

  Reply
 • Irma

  28/11/2017

  Wat een mooie en bijzondere kleuren!
  Zelfs de kleuren die niet echt draagbaar lijken, zien er echt fantastisch uit bij je!

  Reply

Geef een reactie