Last week, I was thankful for.. #182

Het is begonnen, Mom is namelijk van start gegaan met de kerstversiering! Ondertussen spendeer ik veel tijd in de make-up ter voorbereiding van december, maar ook mijn opkomende vakantie. Ik ben zeer trots op de kerstlooks die ik tot nu toe heb ontworpen, ben lekker aan het schuiven met mijn kunstwerken, mocht afgelopen donderdag ook mijn schilderijen ophalen bij de expositie, aangezien deze is afgelopen en bracht veel tijd door met het gezin. Good day, thankful 182!

thankful 182

Leren om origami te maken – Post Malone – publiceren van een nieuw schilderij in mijn Etsy shop – dubbele special effects make-up sessie – chocoladevla – Utopia – schilderen – vrouw naar man make-up transformatie – Machine Gun Kelly – kaneelthee – livestream van MinxLaura123 – zelfbruiner – zelfgemaakte smoothies – Shameless – verse sinaasappelsap – het afronden van mijn eerste kunst expositie – Pinterest – de serie Ambulance – nieuwe Ill Mind van Hopsin – homemade tonijnsalade met zelfgemaakte zongedroogde tomaten – Expeditie Robinson – de reeks aan cut creases in mijn make-up looks – bekijken van de flitsen in de buitenlucht – nieuwe nummer van G-Eazy – livestreams van de LABeast – avondje met Naab – Mom’s homemade loempia’s – het vinden van dé kerstjurk! – het nieuwe album van Hopsin – me-time – Black Friday – G-Eazy – de eerste kerstinkopen doen – creëren van geslaagde kerstlooks – Mom’s homemade kaaskoekjes – heldere sterrenhemel – dolls die mijn make-up looks namaken! <3 – maken van nieuwe paint skins – groene thee – 14,600,000 views op mijn video! –  gezichtsmasker – tijd spenderen met la famiglia – Mom’s homemade bami – onweer – uitkijken naar Sunday Night Football – Mom die is begonnen met de kerstversiering! 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Elize

  28/11/2017

  Wat goed dat je je kerstjurk al hebt gevonden, ik heb daar elk jaar weer moeite mee.
  Volgend jaar begin ik in januari!
  Ben heel benieuwd.
  You lucky girl.

  Reply
 • Irma

  28/11/2017

  Aaaah je hebt je kerstjurk al gevonden!
  Ben heel benieuwd naar je outfit!

  Reply
 • femketje

  28/11/2017

  Jaaaaa ik ga vanavond het huis kerstproof maken ♡

  Reply

Geef een reactie