Mijn holy grail, de Urban Decay Troublemaker Mascara!

Weet je hoe blij ik ermee ben dat Urban Decay nu een Nederlandse webshop heeft? Hierdoor kun je het gehele assortiment bekijken op je gemak, lekker rondsnuffelen voor de feestdagen, want Naab en ik zijn beide verkocht aan het merk! Van oogschaduw palettes tot hun lipsticks en hallo Urban Decay Troublemaker Mascara, is dit hun nieuwe parel?

Urban Decay Troublemaker Mascara

Urban Decay Troublemaker Mascara

Urban Decay Troublemaker Mascara

Urban Decay Troublemaker Mascara

Hallelujah, kijk de verpakking dan! Een grote ronde huls met een diamant reliëf erin gedrukt en een oil slick effect, dankzij de gave regenboog kleuren die erin weerkaarsen. Stevig, compact en groter dan de gemiddelde mascara. De paars overheerst aangezien dat ook een signature is van Urban Decay met zwarte accenten. Wist je dat Urban Decay dierproefvrij is?

Urban Decay Troublemaker Mascara

Urban Decay Troublemaker Mascara

De applicator is normaal van formaat, volgens mij van synthetisch materiaal, in ieder geval plastic, wel flexibel, geeft mee tot op een zekere hoogte en de borstelharen voelen niet hard aan. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar een synthetische of plastic borstel, aangezien deze mijn wimpers beter onderhanden kunnen nemen. De mascaraborstel pakt voldoende product op, dubbel dippen is in mijn geval niet nodig.

Urban Decay Troublemaker Mascara

Urban Decay Troublemaker Mascara

Urban Decay Troublemaker Mascara

In wat dippen wij eigenlijk? Een zwarte, compacte formule wat licht aanvoelt, mijn wimpers niet zwaar maakt en vezeltjes bevat, waardoor je ze met eenvoud kunt verlengen en de boel wat voller kunt maken. Het viel mij wel op dat de geur apart is, leer achtig, niet overheersend, maar anders dan de algemene mascara.

Urban Decay Troublemaker Mascara

Urban Decay Troublemaker Mascara

De eerste keer was ik meteen onder de indruk! Vol, royaal en enorm makkelijk aan te brengen zonder een klonterige bende, juist sensueel, lange wimpers FOR DAAAAYS. Bij de tweede keer was ik nog steeds zwaar onder de indruk net zoals de keren die volgden, aangezien ik het WOW-effect behield! Je maakt weleens mee met mascara’s dat ze de eerste keren goed zijn, maar daarna afzwakken, hier niet! MIND IS BLOWN.

Urban Decay Troublemaker Mascara

Urban Decay Troublemaker Mascara

Urban Decay Troublemaker Mascara

De Urban Decay Troublemaker Mascara is redelijk longlasting, blijft uitstekend zitten op lange dagen en geen korreltjes of brokken die gedurende dag op mijn wangen eindigen. Waterproof is de mascara niet, wat ook het sexproof gedeelte deels ontkracht.

Urban Decay Troublemaker Mascara

Mind-blowing is de Urban Decay Troublemaker Mascara zeker! Wel was ik bang dat ik de vezeltjes in mijn ogen zou krijgen, maar hier heb ik totaal geen last van gehad, ook niet bij het verwijderen van het product. Een rijke mascara die je wimpers een enorme boost geeft, volgens mij heb ik een nieuwe holy grail!

De Urban Decay Troublemaker Mascara is verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop van Urban Decay zelf voor €27,50. Er is trouwens ook een kleinere verpakking van voor €15,00!

Heb jij een mascara van Urban Decay?


6 Comments

 • femketje

  29/11/2017

  i need this one in life ;D

  Reply
 • Anita

  29/11/2017

  Dit borsteltje is altijd heel fijn, beter dan met die lange haren want dan zit het meestal in mijn oog dan op mijn wimpers.

  Reply
 • Jeroen.

  29/11/2017

  Gelukkig dit artikel had ik even nodig.
  Was op zoek naar een nieuwe mascara want van Yves Rocher kreeg ik gewoon uitslag!

  Reply
 • Elly

  30/11/2017

  Ben nu wel heel benieuwd en er zit een winkel in Almere!!!!

  Reply
 • Jessica J.

  30/11/2017

  Wauw, wat een effect! Ik heb nog een aantal ongebruikte mascara’s liggen, maar deze komt er vast *ooit*!

  Reply
 • Irma

  03/12/2017

  Ik hoor wel vaker goede verhalen over mascara’s van UD!
  Nooit één geprobeerd tho. Hopefully one day!

  Reply

Geef een reactie