The Body Shop House of Holland Limited Edition Matte Lip Liquid!

Voor de feestdagen heeft The Body Shop gebrainstormd om wat leuks voor jou samen te stellen, namelijk hun gloednieuwe House of Holland collectie met hun feestelijke goodies! De limited edition is geweldig om te ontvangen, maar ook amazing om cadeau te doen, vooral de The Body Shop House of Holland Limited Edition Matte Lip Liquid met drie exclusieve liptinten!

The Body Shop House of Holland Limited Edition

The Body Shop House of Holland Limited Edition

The Body Shop House of Holland Limited Edition

Rondom de vreugdevolle periode en dan vooral van het eten! Het mag allemaal wat meer, over de top en dat geldt ook voor schattige en uitbundige verpakkingen, waaronder dit tinnen blik in de voor van lippen! Bedekt in het rood met zilveren sterren, witte accenten en bij het openen van de deksel verschijnen drie eyecatchers! Het blikje kun je leeghalen en bewaren voor je lipsticks in te houden of andere items.

The Body Shop House of Holland Limited Edition

The Body Shop House of Holland Limited Edition

Slanke, lange hulzen met een matzwarte dop, worden gepresenteerd in hun eigen kleur met daarop donkere letters op de lichte tinten en vice versa op de donkere kleur. The Body Shop is dierproefvrij en op dit moment strijden zij tegen een internationale ban tegen dierproeven, vergeet niet om hier te tekenen en sharing is caring!

The Body Shop House of Holland Limited Edition

The Body Shop House of Holland Limited Edition

The Body Shop House of Holland Limited Edition

De swatches van links naar rechts:
Winstor Rose = Romige karamelkleur
Nairobi Camellia = Oudroze
Mauritus Dahlia = Donkere pruimkleur met een hint van bordeaux

The Body Shop House of Holland Limited Edition

The Body Shop House of Holland Limited Edition

The Body Shop House of Holland Limited Edition

The Body Shop House of Holland Limited Edition

Het is een setje voor ieder wils wat en ook voor elke gelegenheid, aangezien Winstor Rose uiterst geschikt is voor het dagleven. De karamelkleurige lipstick neigt naar een nude tint, geeft jou de mogelijkheid om meer uit te pakken met je ogen, maar ondertussen de lippen prima dekken. Een creamy structuur, drogen mijn lippen niet uit en zal uiteindelijk opdrogen tot een fluwelen, matte finish.

The Body Shop House of Holland Limited Edition

The Body Shop Matte Lip Liquid

The Body Shop House of Holland Limited Edition

Ook Nairobi Camellia is een mooie toevoeging aan je make-up collectie, doordat het een tint is die met veel andere kleuren gecombineerd kan worden. Opnieuw geschikt voor overdag, moet net zoals de anderen even laten indrogen, waardoor het met gemak een drankje overleefd, bij een hapje moet je de binnenkant bijwerken en na een volledige maaltijd staan alleen nog de randen er.

The Body Shop House of Holland Limited Edition

The Body Shop House of Holland Limited Edition

The Body Shop House of Holland Limited Edition

The Body Shop House of Holland Limited Edition

Mauritus Dahlia is een rijke pruimkleur met een vleugje bordeaux erdoorheen. Vol van intensiviteit, opbouwen is mogelijk, maar dat hebben Winstor Rose en Nairobi Camellia niet nodig, aangezien de pigmentatie uitmuntend is. De trio bevat een normale applicator die voldoende product oppakt, geen gluten, geen karmijn en is vegetarisch!

The Body Shop House of Holland Limited Edition

The Body Shop House of Holland Limited Edition

The Body Shop House of Holland Limited Edition

Het is ook mogelijk om de kleuren te mengen als je ze wat wilt aanpassen, denk aan Nairobi Camellia met Mauritus Dahlia voor een donkere oudroze! Het is een ideaal cadeau om te geven, aangezien het al fantastisch is ingepakt, diverse kleuren bevat, zowel voor de dames en heren die graag voor nude gaan als de daredevil die wat meer durven. Kortom, jij zit gebakken deze maand met een tof cadeau, kan trouwens ook gewoon aan jezelf!

De The Body Shop House Of Holland Limited Edition Matte Lip Liquid is verkrijgbaar bij The Body Shop en in hun webshop voor €18.

Heb jij al rondgesnuffeld in de House of Holland collectie van The Body Shop?


6 Comments

Geef een reactie