Tyra Banks Meets Cynthia.

Als iemand down to earth is gebleven ondanks dat ze wereldberoemd is, is zij het wel. Het supermodel verschijnt met regelmaat zonder make-up op social media, boost met liefde het zelfvertrouwen van anderen door haar lieve en inspirerende peptalks, presenteert inmiddels meerdere programma’s en heeft een muziekcarrière, Tyra Banks Meets Cynthia!

Tyra Banks inspired makeup

Oké, we negeren het feit dat ik zo’n 35+ lijk, want voordat ik begon met mijn make-up oogde ik rond de 14 jaar, maar trapte mijn make-up look af met de NYX Professional Makeup Proof It Eyeshadow Primer, zodat alles op zijn plek bleef zitten. Rustig mijn gezicht meer expressie geven door middel van de INGLOT Eyeshadow 342 voor mijn wenkbrauwen en trok de buitenste lijnen strak met de NYX Professional Makeup Mineral Foundation Stick in Light.

Tyra Banks inspired makeup

Tyra Banks inspired makeup

Tyra Banks inspired makeup

Geen foundation nog, maar de Makeup Obsession Eyeshadow Pearl op het wenkbrauwbot + voor het blenden van de W7 Beat It Palette genaamd Moon Shadow. De hazelnootkleur gaf mijn arcadeboog meer definitie en samen met Late Again kon ik het meer diepgang laten ervaren, aangezien het tinten donkerder werd.

Tyra Banks inspired makeup

Ja, dit duurde zo’n dertig minuten totdat ik volledig tevreden was, want mijn arcadeboog moest niet te donker worden, maar Late Again ging ook op het ooglid met als basis de NYX Professional Makeup Jumbo Pencil in Milk. Hierdoor werd het een intens donkerbruin, iets té intens, vandaar dat ik terugging naar Moon Shadow gemengd met Late Again voor op het ooglid en opnieuw in de crease + onder de ogen.

Tyra Banks inspired makeup

Tyra Banks inspired makeup

Tyra Banks inspired makeup

Het was allemaal iets te assig, vandaar dat ik met Katie uit de W7 In The Mood Palette wat meer chocoladebruin toevoegde in de arcadeboog. Een kegeltjes zwart oogpotlood van Bellápierre op de waterlijn, goed smudgen voor een egaler overloop. Geen zwarte eyeliner, maar een cacaobruin van Max Factor met een uniek stompje, namelijk de Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner Brown. Wimpers krullen, voorzien van de Urban Decay Troublemaker Mascara en nepwimpers Sultry van de Primark die ik vastlijmde met de DUO Lash Glue in DarkTone.

Tyra Banks inspired makeup

Tyra Banks inspired makeup

Tyra Banks inspired makeup

Mijn foundation bij dit soort looks vind ik ontzettend lastig, omdat ik door de bleke bruintinten op de oogleden heel geel wordt, maar alsnog ging ik voor mijn favoriet op dit moment, de Max Factor Miracle Touch Foundation in Warm Almond. Lekker highlighten en concealen met de L.A. Girl HD PRO Conceal in Porcelain, afbakken met de talkpoeder van de Kruidvat en luchtig shapen met de NYX Professional Makeup Love Contours All Palette. Voor de appels van mijn wangen hield ik het zoetig, maar donker door Apricot Azalea Blush van Artdeco aan te brengen.

Tyra Banks inspired makeup

Tyra Banks inspired makeup

Tyra Banks inspired makeup

Met de ColourPop Super Shock Cheek Flexitarian voorzag ik de hoogtepunten in het gezicht van een glow, maar pakte even door met de Sleek Solstice Highlighting Palette voor het POW-effect. Ook bracht ik een vleugje van de ColourPop Super Shock Shadow in Valley Girl aan in de ooghoeken + het wenkbrauwbot.

Tyra Banks inspired makeup

Tyra Banks inspired makeup

Tyra Banks inspired makeup

Dit zijn make-up looks die elke lipkleur kunnen verdragen, want helderrood tot aan nachtwart, zelfs speels blauw, maar ook een extravagante nude variant met een metallic finish, namelijk de NYX Lid Lingerie in de kleur Rose Pearl. Ja, ik dacht dat er stond Lip, maar het is eigen Lid, dus voor je ogen.. oops.

Tyra Banks inspired makeup

Tyra Banks inspired makeup

Tyra Banks inspired makeup

Stiekem moet ik altijd nog lachen om de tekst van The Game in één van zijn nummers waarin hij rapt over het grote voorhoofd van Tyra Banks, waar deze Meets Cynthia is uit komen rollen, maar groot voorhoofd of niet, ze is en blijft een bloedmooie vrouw! Een zalige combinatie van kleuren! Heel rustig, ingetogen, maar ook sensueel en heftig in verband met de vloeibare oogschaduw die ik op mijn lippen draag. Zelf was ik nog opzoek naar lichte nude tinten, maar ik denk dat ik voor nu gebakken zit, haha!

Welke make-up look van Tyra Banks vind jij het mooist?


3 Comments

 • Mellody

  02/12/2017

  Wat een prachtige make-up look en wat zit je haar hier mooi!!

  Reply
 • Elke

  03/12/2017

  Wat een prachtige make-up look heb je weer gemaakt! <3
  Nu moet ik echt nog eens dringend naar de NYX voor enkele leuke productjes te scoren! ;)

  Reply
 • Irma

  03/12/2017

  Wooow, die lippen zijn echt gewaagd but it looks SO good!
  Heel vet voor de feestdagen ook!

  Reply

Geef een reactie