Regal horloge van Lucardi!

Horloges, ik heb er altijd een zwak voor gehad en dan voornamelijk de grove mannelijke varianten die een groot deel van je pols bedekken. Helaas liep ik nooit tegen de juiste aan, totdat ik twee jaar geleden de Lucardi in mijn eigen stad besloot te bezoeken en een eyecatcher te pakken had. Met de feestdagen in mijn achterhoofd kon ik het niet laten om opnieuw een kijkje te nemen en stuitte op dit pareltje, de Regal Horloge!

regal horloge

regal horloge

Het gaat om hetzelfde merk namelijk Regal, maar zij hebben een ruim assortiment aan horloges in verschillende exemplaren, van kleur tot aan vorm en voor zowel man als vrouw. Mijn voorkeur ging uit naar een herenhorloge in het zilver met een ronde analoge klok met een diamater van 42mm van de kast af en bevat mineraalglas.

regal horloge

regal horloge

regal horloge

Een modern horloge met een vrij simpele layout, geen poespas, maar rauw en stoers inclusief een hint van elegantie. Het gaan om vrij grote schakels met een kliksysteem waarmee je het klokwerk open en dicht maakt, ook bevatten de wijzers een wit accent.

regal horloge

Mijn polsen zijn vrij smal, waardoor ik graag in de winkel mijn horloge laat bijstellen, aangezien wij in het centrum een Lucardi Juwelier Lelystad hebben. Ook ideaal als je nog twijfelt over een bepaald item en deze in het echt wilt bezichtigen voor dat je het product aanschaft of als je nog voor morgen snel een Sinterklaascadeautje moet kopen!

regal horloge

regal horloge

Ben je niet zo van de zilver? Geen zorgen, dit exemplaar is nog verkrijgbaar in twee andere kleuren! Het is ook mogelijk om online te bestellen, doe dit voor 21:00 uur en jij hebt jouw bestelling de volgende dag in huis! Het is een geweldig item voor jezelf of misschien wel voor een ander voor de feestdagen!

De Regal Horloge is verkrijgbaar bij Lucardi zelf, maar ook in hun webshop voor €39,99!

Heb jij een horloge van Lucardi? Of een ander sierraad?


4 Comments

 • femketje

  04/12/2017

  oehh dat is wel een mooie :D ben zelf ook echt van het zilver <3

  Reply
 • Anita

  05/12/2017

  Kom maar op, als kerstcadeautje!!

  Reply
 • Jeroen.

  05/12/2017

  Ik hou er van als het uurwerk lekker groot en goed te zien is.
  Het is inderdaad een pareltje.

  Reply
 • Irma

  06/12/2017

  Mooi! Ik bezit zelf geen horloge, maar vind het wel altijd een heel mooi sieraad!

  Reply

Geef een reactie