Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 Mascara. 

Meer volume, meer lengte en nog meer kleur intensiteit, je wilt het allemaal! Helemaal voor de feestdagen, want je wimpers moet men omver kunnen blazen. De sensationele nieuwe Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 Mascara is daar speciaal voor ontwikkeld, langere lashes voor een optimale lengte én maximale volume voor het va-va-voom effect!

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 Mascara

Als ik Max Factor en Masterpiece Mascara in één zin zie staan word ik al enthousiast, aangezien ik jaren terug verkocht was aan de gouden variant van de Masterpiece collectie. Een redelijk dikke mascara huls in het zwart met een subtiel glansje en bedekt met prachtige goud accenten. Max Factor test in Europa niet meer op dieren, maar helaas nog wel in China wat het merk niet dierproefvrij maakt.

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 Mascara

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 Mascara

Laten we het borsteltje even onder de liep nemen, want volgens Max Factor moet je met het revolutionaire toverstafje de bijzondere mascara formule in één handomdraai kunnen aanbrengen voor maximale volume. Een flexibele plastic applicator met spikes die van dun naar dik uitloopt, waarmee je goed vanaf de wortelaanzet het product kunt aanbrengen.

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 MascaraZonder mascara.

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 MascaraMet een laagje mascara.
Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 MascaraInclusief nepwimpers.

De formule is inderdaad wat compacter, maar dit merk je niet in gewicht op je wimpers, wel worden ze intens zwart, blijft gedurende dag prima op zijn plek zitten en gaat niet korrelen. De Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 Mascara is niet waterproof, maar dat vind ik persoonlijk alleen maar beter!

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 Mascara

Het maakt mijn wimpers een stuk aanweziger, worden goed bedekt, zelfs aan de binnenkant, want dankzij de langere spikes aan het uiteinde kun je deze makkelijk aanpakken. Een mooie aanvulling op de Max Factor Masterpiece reeks, aangezien haar voorgangers mij ook uitstekend bevielen! Ben je geen liefhebber van zwart? Zij hebben namelijk ook nog Black-Brown, deze verschilt ook in prijs, maar dat geldt sowieso voor de mascara, aangezien deze op het web voor variërende prijzen wordt aangeboden.

De Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 Mascara is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com voor €19,56.

Heb jij een Max Factor Masterpiece Mascara gehad? En welke was jouw favoriet?


2 Comments

 • Sonja

  05/12/2017

  Vreemd borsteltje maar mooi resultaat.

  Reply
 • Irma

  06/12/2017

  Looking good!
  Ook het borsteltje vind ik er goed uitzien!

  Reply

Geef een reactie