Last week, I was thankful for.. #183

Je hebt van die weken die zo snel gaan en rondom november en december lijkt er geen stop op te zitten! Een goede week met veel positieve gebeurtenissen, vooral op werkgebied, maar ook mijn gezondheid is op dit moment redelijk stabiel. Daar maakte ik meteen gebruik van om vooruit te werken met artikelen, begon weer met het lakken van mijn schilderijen en ook Mom ging van start met het versieren van het huis in de kerstsferen. Hello December and hello thankful 183!

Thankful 183

Sunday Night Football – verse sinaasappelsap – achter de schermen bezig voor mijn blog – Utopia – Mom’s homemade loempia’s – stormachtige dagen – Tupac – highlights in mijn haar – Mom helpen met de kerstversiering – op bezoek bij Opa en Oma – lakken van mijn schilderijen – behind de scenes voor mijn YouTube kanalen – kip kerrie – kerstmuziek – livestreams van MinxLaura123 – het maken van de vele kerstlooks – de serie Ambulance – Maggie Rogers – warme chocolademelk met slagroom – G-Eazy – Mom is begonnen met de kerstboom! – hebben van een reading op Medium Chat – Expeditie Robinson – uploaden van kunstvideo’s – Mom’s homemade brownies met ganache – tijd spenderen met la familia – het maken van kettingen – Mom’s homemade popcorn – Shameless – uitmesten van lades – Family Guy – trots zijn op het content wat ik publiceer – het nieuwe nummer van G-Eazy – Mom’s homemade worteltjestaart – het begin van december – volle maan – maken van nieuwe smoothies recepten – bezig zijn met een nieuw kunst project voor 2018 – Danny Elfman – livestreams van LABeast – opruimen + preppen van mijn kunst werkplek – zin in 2018 – dubbele football wedstrijd in één week – lakken van mijn kettingen – de open haard – opzoek naar nieuwe ruimtes voor mijn exposities – Sunday Night Football!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Jeroen.

  06/12/2017

  Jij hebt heeeeel veel om dankbaar te zijn!
  Zo mag ik het graag horen want ik geniet altijd van jou lijstjes.
  En ik wil ook zo een Mam!!!
  Leen me je Mam …nu en met de feestdagen!

  Reply
 • Irma

  10/12/2017

  Jahaaa mom die begonnen is met de kerstboom optuigen!
  Wij hebben de kerstboom al gekocht, maar hij is nog niet opgetuigd! CAN’T WAIT.

  Reply

Geef een reactie