The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff!

Als je mij al een geruime tijd volgt en een klein idee hebt van mijn make-up collectie, dan heb je het vast wel voorbij zien komen, namelijk powder puffs! Het zijn schattige potjes inclusief een puff waarmee jij jezelf kunt onderdompelen in zalige glitters. Ik houd ervan, helemaal in de maand december en ook The Body Shop dacht daar zo over, aangezien zij met een grote variant komen, namelijk de The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff!

The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff

The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff

We konden al eerder het tinnen blikje waarin de lipsticks werden geleverd bewonderen, maar de verpakking van de Sparkling Body Shimmer Puff is helemaal het einde! Een rond doosje wat bedekt is in holografisch materiaal met een transparante deksel, zodat je de schattige babyroze powder puff kunt zien zitten!

The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff

The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff

The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff

The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff

Bij het openen van de The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff kun je aan de lusjes het zachtharige sponsje vasthouden om daaronder de sticker van de gaatjes af te trekken, zodat het item in gebruik kan worden genomen. Laten we de gouden accenten aan de zijkant van het product niet vergeten!

The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff

The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff

Waarvoor is het product?
Het is officieel voor het lichaam, denk aan je decolleté als je een laag uitgesneden jurk of shirt draagt, voor op je blote armen en benen als je deze graag meer in de spotlight wilt hebben, maar in mijn wereld is het multifunctioneler, haha! Zelf doe ik het ook in mijn haar of als topper over mijn highlighter op het gezicht!

The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff

The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff

The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff

The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer PuffHier heb ik het ook als topper over mijn highlighter heen gedaan.

De The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff bevat een zachtroze tint, eigenlijk pastelroze, enorm fijn, lijkt op een losse shimmer oogschaduw, maar bevat ook een wat grovere glitter. Het product is dierproefvrij én vegan! Wist je dat The Body Shop nog steeds strijdt tegen de internationale dierproefban? Help hen en teken de petitie hier!

The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff

The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff

Het geeft de boel meer feestelijkheid, is leuk om toe te passen als je jezelf aan het opdoffen bent voor de feestdagen en kan jouw look nog completer maken, want wie houdt er nou niet van een glittertje? Het gaat om een limited edition, dus wees er als de raven bij als je dit hebbedingetje op de kop wilt tikken!

De The Body Shop House of Holland Sparkling Body Shimmer Puff is verkrijgbaar bij The Body Shop zelf voor €17!

Heb jij al iets van de TBS House of Holland limited edition?


3 Comments

 • Lidia

  06/12/2017

  Wat een mooie poef, ben gek op limited editions.
  En zo leuk voor de kerstdagen met al die shine.

  Reply
 • femketje

  06/12/2017

  Hoe nice is die verpakking alleen al ♡

  Reply
 • Irma

  06/12/2017

  Waaaauw! Heel mooi!

  Reply

Geef een reactie